Patrick Crowland jelentkezése S.G.H.-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PATA

Újonc
2020. 04. 07.
47
21
Paradise??
V4 karakter
Patrick.Salvatore.Secada🌙
LV karakter
Armando.Perez💸
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Patriknak hívnak, 16 éves vagyok jelenleg.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 199999 perc (( lvl. 63)) >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok segítése PM-ben, amihez nem kell adminisztrátor segítsége. Fő/Szuperadmin értesítése AS chaten ha keresi egy játkosok, illetve a játékosok figyelése, hogy be tartják-e a szabályokat. Amikor pedig szabálysértést lát, akkor admin értesítése és ő pedig kiossza a megfelelő szankciót. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék segíteni a játékosokat segíteni és a késöbbiekben szeretnék adminisztrátori szerepkört betölteni.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Teljes mértékben ismerem a szerver szabályzatát. Nem ma kezdtem a szerveren, így ismerem szerver sajátosságait. Volt már szerencsém IDG adminsegédként tevékenykedni a szerveren hála az admin ismerőseimnek, szóval mondhatni van minimális tapasztalatom az adminsegéd szerepkörben.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A frakcióm is megköveteli a 2 heti 2500 percet, de én általában olyan 2 heti 3000-3500 percet szoktam megcsinálni iskola mellett, de most, hogy "szünet" van így több időm van és ezt a fent töltött időt mind tudnám a feladatra fordítani. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Félreértés, természetesen kifejtem az esetleges meghallgatáson. Régebben voltak kitiltásaim, de azokra már nem is igazán emlékszem, BAN >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam sajnos, JAIL >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<

?Pozitív:?
?Negatív:?​
? Segitőkész
?Kicsit hirtelen haragú vagyok
? Kitartó
?Néha túl közvetlen vagyok
? Tisztességes
? Kicsit türelmetlen

>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék a későbbiekben adminisztrátori szerepet is betölteni a szerveren. Játékidőm során többek között célom lett az is, hogy egyszer adminisztrátor legyek a szerveren. Szeretném a játékosok viselkedését megismerni. Szeretnék pártatlanul adminügyeket bírálni, a játékos, és admin közösséget is segíteni.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez egy RolePlay(RP) szerver magyarul szerepjáték, szóval ezen a szerveren úgy kell cselekedned mint ha való életben cselekednél, szóval nem tehetsz olyan dolgokat amit való életben nem tennél meg. A szervernek elég részletes szabályai vannak, szóval ajánlom a szabályzat többszöri elolvasását, amit forumon találsz meg.(forum.see-game.com) Mikor elkezded a szervert, akkor ugye egy "életet kezdesz" egy játékon belül, dolgoznod kell, a pénzből autót vásárólni utána pedig akár házat vásárolni. Igazából te döntöd el mit szeretnél a szerveren csinálni, milyen életet akarsz elkezdeni. Kezdheted az elöbb említett legálisan élő civilként vagy lehesz illegálosként tevékenykedő ember, aki fegyverekkel/drogokkal kereskedik vagy éppen bankot rabol.Fontosnak tartom, hogy tud az IC(in character) és OOC(out of character) fogalomát, mivel a szerveren nagyon fontos, hogy tud mi tartozik a karaktereden belüli cselekvésbe(IC) és mi tartozik az OOC cselekvések közé. Példának okáért IC: Egy autóbaleset,OOC:adminügy. Ezen kívűl fontos, hogy tudd a leghasználtabb parancsot, ami a /me és /do. /me-vel a láthatatlan cselekvést fejezünk ki(pl: /me elővesz egy zsebkendőt a jobb zsebéből), a /do pedig láthatatlan történést(pl: /do beveri fejét de nem esik komolyabb baja mert megfogja az öv) >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Leírnám neki, hogy megfelelő bizonyítékkal adminisztrátornak írjon, mert csak adminsegéd vagyok és csak kérdések válaszolásában tudok segíteni.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Szia. Ebben én nem tudok neked segíteni, mert csak adminsegéd vagyok. Ezzel az üggyel írj egy adminisztrátornak és ő majd a szituáció kivizsgálása után eldönti, hogy felsegít-e.>>

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.