Elutasítva Patrick Adams ---> Kszabi1

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Buzsuu

Újonc
2023. 06. 22.
35
6
Srbija
V4 karakter
Erick Adams
LV karakter
Patrick Adams
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Patrick Adams >

Kitiltás időpontja:
<
Örökös bann >

Kitiltás időtartama:
<
2023.07.29 >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Kszabi1 >

A kitiltás indoka:
<
Farmi átverés[70.000$],adminnak hazudás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Több mint 1 éve nem voltam fent ezen a szerveren.Számos szerveren voltam,de azok valahogy sokkal rosszabak voltak mint ez a szerver.Ez a szerver valamiért számomra nagyon különleges.Emellett nem csak képernyőmegosztást akarok nézni,ahogy a haverjaim játszanak,hanem én is szeretnék velük együtt.Ez az 1 év alatt volt időm átgondolni amit tettem,és igérem igérem soha,de soha többé nem fog ilyen előfordulni.Kérlek titeket csak egy utolsó,utolsó esélyt adjatok és minden jóra forditok.Itt kezdtem az RP karierem és nem tudtam,hogy ez a dolog is szankcionálható.Igérem mindent,mindent jóra teszek,csak adjatok egy utolsó esélyt.Nem tudok már semmilyen szerveren sem játszani mert pl StayMTAt is bezártak,ami enyhén átadta See közösséget,de a SeeMTAt nem lehet leutánozni.Kérlek adjatok utolsó esélyt,legyen ez a karácsonyi ajándék.De viszont AdminJailt is elfogadok Unban fejében.Köszönöm ha elolvastad<3! >

Jhnny

-
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 832
2 884
LV karakter
barry.reynolds
Szia,

Marad a kitiltás, ha nem nézted volna hülyének az adminisztrátort, akkor beszélhettünk volna unbanról.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.