- 2019. 12. 07.
- 3
- 0
- LV karakter
- Luigi Skalfallo
Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Lajos-
Hány éves vagy?
- 19-
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- 4-5 óra -
Hány játszott perced van a szerveren?
- 2000 körül -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- 3 hete -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- Még nem voltam egyikben sem.-
Mi volt a távozásaid oka?
- válaszod -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Nem volt még egyszer sem változtatva a nevem. -
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
- igen. -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
- https://imgur.com/dUZON7v ide küldtem mindentt mert egész képet készitettem. -
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
- válaszod -
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
-Pontosabban azért hogy részt vehessek Lossantos Vezetésében és ház eladásokban is és még sok másban is.Hogy a várost Tudjam figyelni nagyjából minden részben.Van ugye egy kormány elnök őt védelmezni minden bajtól amitől megtudom védeni,egyaránt saját testi épségemet is beleadom.Rendvédelemnek feladatokat adni Pl hogyha látok valami furcsaságot emberek közt és akkor szolni nekik hogy menjenek ki és nézzék meg mi a helyzet. -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Nagyon szorgos vagyok,és megbizható is,gyorsan beletanulok dolgokba. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Patricio Hexomilian -
Édesanyja leánykori neve:
- Erzsébeth Anna-
Születési helye, ideje:
- Lossantos Medical 16.03.1989 -
Bejelentett lakcíme:
- Lossantos Medical 168/145-
Telefonszáma:
- válaszod -
Jogosítványa, okiratai érvényesek:
- igen -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök)
- Testőr/söfőr -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- -Tisztelt See City kormány! Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy jelentkezhetek önökhöz. Nem régiben találtam meg egy internetes hirdetésben, hogy az Elnöki őrségbe embereket keresnek.Gondolkodtam egy kicsit, hogy jelentkezzek-e vagy sem, de aztán eldöntöttem, hogy jelentkezek, mivel úgy gondolom, hogy akár megbecsült ember is lehetek.Úgy gondolom, hogy megvan a megfelelő fizikumom, és szellemi képességem.Könnyen megtanulom az új dolgokat, ezáltal nem lesz velem gond.Nagyon magabiztos vagyok abban amit végzek és még eddig panasz nem volt rám. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- Nagyon megbecsült szépen felöltözött uriember.Szeret sportolni,Foci,Úszás.A barátaiért/szeretteiért kiáll mindig a végsőkig.Van egy nagyméretű családiháza,amiben 1feleségével 3gyerekével és 2 kutyáival él.Napjaiban a Farmon dolgozik másodálásban Otthoni Számitógépszerelőként pengeti napjait.Minden nap reggel 06:50 kor elviszi a fiát és lányát iskolába és haza is hozza őket.Feleségével nagyon jól kijön de a munkáján is meglátszik,hogyha valakinek megcsinált valamit akkor azt megis becsülték és ezért lettem megbecsült ember.Van saját barátiköröm akikkel elszoktunk menni bulizni esténként vagy csak enyhe házibulit csinálni.-
Aláírás:
Patricio Hexomilian
Patricio Hexomilian