Bírálatra vár Pascal Popovic - Telapo

Daxid_04

Újonc
2023. 12. 10.
15
16
V4 karakter
Pascal Popovic
LV karakter
Umut Aslan
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Pascal Popovic

A ban időpontja:
17.03.2024 13:02

A ban időtartama:
Örök

Admin neve, aki bannolt:
Telapo

A ban oka:
AntiAfk

Amiért szeretnéd az unbant:
Mai nap folyamán arra lettek figyelmesek a frakció társaim, hogy kitiltásban részesültem kora délután ANTIAFK indokkal. Egy kívülről eléggé zavarosnak tűnő történések sorozatának következtében lettem ennek a szankciónak az áldozata, próbálom most mindenkinek ezt érthetően és tisztán leírni, teljes mértékben a valósághoz hűen. Kitiltást megelőző este IC jailbe kerültem este 10-11 magaslatán, ekkor meg volt osztva már korábbról a képem discord szobában. Amint bekerültem az adminjailbe felálltam a géptől és elmentem otthonról. Gépem sajnos nem kapcsoltam ki, ez egy rossz szokásom sajnos. Frakció társaim a discord szobában végig követték a megosztásom egészen hajnal kettő harminc magaslatáig. Végig követték, hogy a képernyőmön az afk számláló már a több száz percet ütötte. Meg is csörgettek, hiszen azt hitték elaludtam, szólni akartak, hogy még mindig a szerveren tartózkodom, több száz perc afkkal a fejemen. Ekkor fel is vettem és mondtam nekik, hogy én már 11 óta nem tartózkodom otthon, éppen egy mekiben futattam a csajokat. Ezután, mikor leléptek discordról 2:30 környékén lecsatlakoztattak a discord szobából és itt történt valami a gépemen, valami ami azt okozta, hogy innentől úgy érzékelte, hogy a gépen aktivitás történik folytonosan. Ez egészen fenn állt, egészen a ban időpontjáig, azaz kora délutánig. Olyan szinten, hogy letelt az egész ic jail, majd karakterem meg is halt és a korházhoz került. Probléma az, hogy én 22-23 órakor elmentem otthonról, látszik hogy fizetést nem kaptam egészen hajnali 2-3 ig (azaz afkoltam), akkor kezdtem el ismét kapni, miután a discord disconnectben részesültem. Én nem voltam egész éjjel, sem reggel otthon, csak miután már a banban részesültem. Ebből következik, hogy hajnali fél három környékén, ha szerettem volna, se tudtam volna bármiféle antiafkot elindítani. Kutattunk gépemen többiek segítségével, hiszen én nem értek túlzottan az ilyesfajta dolgokhoz és arra jutottunk, egyedül a discord képernyő megosztásom és a disconnectelésem válthatott ki valamit a gépemen. Tudom, eléggé zavaros a story, és épp eléggé voltunk mi is elképedve amikor a történtekkel szembesültünk, legjobb tudásunk szerint probáltuk a magyarázatot megtalálni, logokat időpontokat összevetve pedig ez az egyetlen logikus magyarázat. Mellékelek nektek minden összefüggést és bizonyitékot. Köszönöm, hogy megpróbáljátok értelmezni a különleges esetemet, és biztosíthatlak titeket, minden a fent leírtak alapján történt, illetve, hogy nem használtam és nem is állt módomban semmiféle segédprogramot használni. És szeretnék visza térni a karácsonyi eventre és jatszani a szerveren.

Megjegyzés:
Kelemes Karácsony ünepeket kivanok előre is.