Pascal Popovic - Gerlas

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Daxid_04

Újonc
2023. 12. 10.
17
23
V4 karakter
Pascal Popovic
LV karakter
Umut Aslan
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Pascal Popovic

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Gerlas

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos annyi volt az egész Detektoroztam erre jőtt egy merci és ki szált rám a sofőr de mikőzbe szált ki én mar elő vettem a fegyvert mert tudtam hogy ki akarnak rabolni, erre az illetővel le lőtük egymast szoval a tőbbi kettő srác akkor szált csak ki a kocsiból amikor én mar hallot voltam, és erre kaptam egy PG-t mert tőbben voltak mikőzbe a másik kettő még kocsiba ült mikőzbe én már lovőldőzésben voltam és meghaltam meg az illető is kivel lővőldőztem, ki jőtt az admint Log alapján meg mondta hogy PG mikőzbe nalam az a log nem olyan volt mint amit ő küldőt erre visza kerestem a videot és el küldtem neki és a videóba is tisztán látszik hogy csak a sofőr szál ki rám és vele lővőldőzők és amikor pont meghaltam akkor száltak ki a tőbbiek is a kocsiból.És amikor le irtam neki hogy nem értem mi benne a PG és magyaraza mar el mégegyszer nem volt ra hajlando és csak a szakcióra ment.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/mf9ryo

Megjegyzés:
Nincs

Gerlás

EGY/KETTŐ
SzerverAdmin
v4
2021. 04. 09.
113
204
V4 karakter
Haruna Kyoko
Szia! Ugyanazt tudom elmondani mint InGame ,mégpedig hogy szerintem ezzel a tetteddel biztos öngyilkosságot végeztél el pár ezernyi cuccért ami nálad volt hiszen detektoroztál ,véleményem szerint ez kimeriti a PG fogalmát de javitson ki a biráló fél ha tévedtem az ügyintézés során.

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 911
5 178
V4 karakter
Dr Leonard Schwarzstein
Hárman voltak, amég a videó elérhető volt, ott is látható volt, hogy már érkezéskor előveszi a fegyvert a sofőr, kis késleltetéssel szállnak ki vele együtt a többiek, akik szintén potenciálisan fegyveresek, ebben a szituációban szimpla öngyilkosság volt belemenni egy lövöldözésbe a detektoros itemekért. Nem kaptál nagy büntetést. Jogos volt a szankció, panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.