Parkolás Felügyelet fejlesztési kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ivano

Fórum Császár
Támogató
2019. 01. 10.
1 933
4 427
25
Mogyoród
V4 karakter
Ivano Luchese
LV karakter
Ivano Luchese
Neved:
< Ivano Luchese >

Frakciód neve:
< Parkolás Felügyelet >

Amit szeretnél kérni (rövid leírás):
< 1) Mapolás csere
2) SF leadó mapolásunkba SF leadó CP (OKF mögött van)
3) Frakció járművek oldal ne ugorjon az első sorba, ha bele kattintunk (globál bugfix)
4) Ne csak a jármű tulajdonos tudjon kiváltani, hanem az is, akinek kulcsa van hozzá! [Illegál FK-k kérése]
5) Frakció járműveket is lehessen lefoglalni
6) /kivaltas <ID/> parancs leadereknek és FA/SA-nak
7) Packerre került jármű ideiglenesen protectes legyen
----- Fontossági határt jelző vonal, ez ráér v4-ben is, de értelem szerűen örülünk a meglepetéseknek -----
8) Hívásnál bejelentés lehetősége (lásd: PD rendszer)
9) Ha egy járműben ülnek, rá lehessen csatolni a csörlőt, hogy ne tudjon elhajtani a ticket elől.
10) Jelvény ("Igazolvány") => vezetőségi rangoknak.
11) Kategóriánkénti kiváltási ár => Táblázat
12) Jogpanel rendszer.
13) Frakció járműveket ne ID, hanem típus szerint rendezze
14) Parancs, amivel le tudjuk kérdezni az adott ID-s járművet ki foglalta le utoljára, illetve pontosan mikor.
15) /backup. Sokszor vagyunk bevonva az OMSZ-hez, OKF-hez hasonlóan, de hozzánk még telefonálni kell.
16) Kiváltásnál chat-re írt szöveghez egy új hozzáadása: [Infobox] A kiváltott, de tartóssan el nem vitt járművek akadályozzák a további kiváltásokat, így azokat a Parkolás Felügyelet elszállíthatja!
>

Mapolás (képek, videó, stb illetve a mapolás neve amit ki kell szedni):
< PF-2021 => Kivétel
PF-2022 => Betétel
>

Egyéb megjegyzés:
< Ha vezetőségi részről kérdés, észrevétel, megbeszélni való van bármelyik pontal kapcsolatban,
iwiw kivételével bárhol elérhető vagyok. Aki oltogatni jön a kérelmet, azt megkeressük IC és lefoglaljuk a kocsiját. :*
>

Letöltő link (ne data.hu):
< Privát üzenetben továbbítva >

Utoljára szerkesztve:

TrockenSocken

BigJoe
2019. 01. 10.
233
1 652
dahoam
V4 karakter
Mario Badalamenti
LV karakter
Jonathan Azzini
Aki oltogatni jön a kérelmet, azt megkeressük IC és lefoglaljuk a kocsiját. :*
Küldök map koordinátát :D Viccen kívül amúgy nagyon jó lenne a kulcs alapú kiváltás, vagy hogy bármilyen frakció tag kiválthat bármilyen frakció kocsit (amelyik könnyebb). A jelvényt még most sem értem annak ellenére, hogy megmagyaráztad, hogy ez egy igazolvány. Én egy relatív kis cégnél dolgozok, ahol tegezzük a vezérigazgatókat is, de igazolványuk arról, hogy ők kik biztosan nincs. Ha közfeladatot ellátó személy az illető nyilván vagy egyenruhával, vagy valami igazolvánnyal jelezni kellene, hogy ki ő, de szerveren erre ott vannak a skinek. Ráadásul nem létezik olyan rp szituáció, akár kollektív szerver szinten akár mint magánember, ahol számítana, hogy egy parkolási cég vezérigazgatója, és egyéb irodisták milyen pozicióban vannak adott cégnél. Főleg nem kell ezt a név mellett kiírni, ez maximum flexelésnek jó, plusz egy vizuális ooc megtestesítése egy kizárólag IC beosztásnak. Semmiképp nem támogatom, kb olyan mintha minden vezérigazgató "im the boss" feliratú pólóban járna. Még akkor is teljesen felesleges lenne, ha egy állami cégnak lenne rpzve, mármint önkormányzatinak, de ugye még önkormányzat sincs.
9) Ha egy járműben ülnek, rá lehessen csatolni a csörlőt, hogy ne tudjon elhajtani a ticket elől.
Ha jól emlékszem a parkolási felügyelet sokkal régebbi, korábban magas rangú adminok voltak a tagjai, és csak pár éve csináltak belőle IC céget. Sokkal jobb így, mert rp-sebb, bár nem sok lehetőség van rpzni senkivel, aki a kocsikat szállítja (főleg mert jelentés alapú, tehát teljesítmény alapú fizetés van, ami meggyilkolja a szerepjátékot egy rp szevreren). Azért volt annó ez a fraki, hogy a felesleges kocsikat, amik az út közepén, forgalmas helyen, egyéb zavaró módon parkolnak, azokat ne a chilliardra kelljen getelni, hanem IC egy cég ezeket elszállítsa. De már a legelején átestünk a ló túloldalára és a laggmentesítést felváltotta a játékosok szopatása. Mivel teljesítmény alapú a kifizetés, ezért minél többet el akar vinni a packeres, ezért elviszik már azt is, ami amúgy használatban van és a tulajdonosa mondjuk mellette RP-zik. Erre lehet azt mondani, hogy parkoljon normálisan, de erre meg én azt mondom hogy egyrészt ic ügy, hogy ki hogyan parkol, mert a karakter használja a kocsit nem pedig a játékos, másrészt meg ne azokat a kocsikat szállítsuk el, ami használatban van, hanem mondjuk azokat, amik hanyag mód lettek otthagyva valahol. Ez az ötlet, vagy módosítás egy újabb lépés a rossz irányba, mert itt már ha jól értem arról van szó, hogy már ha benne ülök a kocsiban is elviszitek akár velem együtt. Lehet hogy irl így megy, bár erősen kétlem. Az viszont biztos, hogy a szerveren nem lesz több fps attól, ha kiveszitek a csávó alól a kocsit, maximum a pénzetek lesz több.

Warlord22

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
532
1 915
28
V4 karakter
Fabio Luchese
LV karakter
Brandon Artmenson
V2 karakter
Táplis Béla
Tűzoltó ugyan nem vagyok, de jöttem oltogatni. De azért a kocsimat ne vigyétek el légyszi. :( Amúgy jó lett, csak a szokásos bari!

• Tetszik
Reactions: Ivano

Dabe

⁉️
2021. 06. 27.
92
180
22
Gyöngyös
V4 karakter
nael_moreau
5) Frakció járműveket is lehessen lefoglalni
Ennek a pontnak nem teljesen értem a miértjét. Alapvetően a frakció járművek nem azért maradnak kint, hogy FPS-t húzzák le, vagy mert kint akarják hagyni. A nagy részét próbálják elintéztetni adminnal, vagy frakció társsal, amennyiben van hozzá kulcsa. 90%-ba ha nem pár órán belül, másnapra visszakerül a helyére. Nem mellesleg, ha rajta marad a villogó, elég kellemetlen lenne, főleg ha kiváltáskor el is tűnne a villogó.

De összegezve amúgy jól össze szedtétek. Sok sikert kívánok hozzájuk.

acsbeni

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
89
69
28
Székesfehérvár
V4 karakter
Khalil Ahmed
Szeva Iván, üdv Mindenkinek!

Volt frakciótagként tudom állítani, hogy a kérelem minden pontja nagyon hasznos lenne a frakció számára, szurkolok, hogy minél többet megkapjatok belőle!

Üdv:#MatthewBruce//Bence

• Imádom
Reactions: Ivano

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
291
1 721
V4 karakter
Gustavo Ruiz
Heló.
Jól össze van rakva a kérelem, főleg a kulcsos megoldás!
Néhány pontjával viszont én sem tudok egyetérteni...
-Frakció járművet lefoglalni? Nemár..., aztán a leaderek futkosnak át SFbe kiváltani?
-Jelvény? Nemár, ez nem pd.
-Alólam meg ne vigyék már el a járművet, ha benne ülök. Oké tudom, ticket meg minden, de a frakció nem ezért jött létre, hanem az elhagyott autókat szedje össze a mapról, maradjon is ennél.

Volt frakciótagként tudom állítani, hogy a kérelem minden pontja nagyon hasznos lenne a frakció számára, szurkolok, hogy minél többet megkapjatok belőle!
A frakciónak lehet igen, de a játékosoknak egyáltalán nem, van ami egyszerűen nem kell és kész.
(Pls ne vigyétek el ezért a kocsim, thx 😁)

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 363
16 066
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
-Frakció járművet lefoglalni? Nemár..., aztán a leaderek futkosnak át SFbe kiváltani?
Kulcsos pontjával meg lenne oldva az egész+Még továbbá is irreális, hogy egy adott frakció tele van dobva több helikopterrel, vagy akár a frakció témájához egyáltalán nem illő járművekkel.
-Jelvény? Nemár, ez nem pd.
Legfőképpen a való életbeli közterület felügyeletnek van megfeleltetve IC a frakció, természetesen egy sokkalta lightosabb formája. Való életben is, minden közterület felügyelőnek van jelvénye egyébként, illetve pontos sorszáma.
-Alólam meg ne vigyék már el a járművet, ha benne ülök. Oké tudom, ticket meg minden, de a frakció nem ezért jött létre, hanem az elhagyott autókat szedje össze a mapról, maradjon is ennél.
Olvasd el az adott kérelem pontját teljesen, és megérted miért szükséges. Inkább ez lenne kedvezőbb a playereknek, mintsem adott mennyiségű jail, mert a szerver szabályzatot megszegi.
Nem mellesleg, ha rajta marad a villogó, elég kellemetlen lenne, főleg ha kiváltáskor el is tűnne a villogó.
Nem tűnik el, pont úgy mint a taxilámpa sem róla. Akárhányszor foglaltam le magamnak tesztelésből, mindig rajta maradt.

Balázs

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
347
331
V4 karakter
Bud Balázs
Egész jó lett
Kulcsos dolog nagyon jó lenne , hívásnál bejelentés lehetőség .
Frakció Jármű lefoglalással nem értek egyet. Általában nincsenek elhagyva ha igen kifagyás vagy resi miatt.
Azzal ha bene ülnek rá lehessen csatolni nem nem egészen értek egyet

Slider

Vezérünk a bátorság, kisérőnk a szerencse!
Támogató
2021. 06. 20.
211
140
V4 karakter
Christopher Shepard
Nagyon jó lett, sok sikert hozzá! TÁMOGATOM

PDV

Zöldfülű
2019. 02. 10.
197
123
V4 karakter
Peterson Dannel Vincenzo
LV karakter
Peterson Dannel Vincenzo
V2 karakter
Peterson Ernest
Volt Parkolás felügyeletesként irom ezt: nagyon jó lett a kérelem, nagyon sok és szinte minden nagyon fontos, Korrekt kérelem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.