Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány
A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.
Hogyan neveznek IRL?
〈 Válaszod 〉
Jelenleg hány éves vagy?
〈 14 〉
Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?
〈 2-4 órát és a frakcióra is tudnám szánni az összeset. 〉
Hány játszott perced van jelenleg?
〈 46.000 〉
Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 SCKK,Rendőrség 〉
Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 Sckk-ból azért, mert már kicsit meguntam, meg frakciót szerettem volna váltani. Rendőrségből sajnos kirúgtak.〉
Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.
〈 Igen, Parker Johhn volt az előző nevem. 〉
Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈 https://imgur.com/a/11LULJ0 Tavaly márciusban sajnos 4 nap alatt kaptam 5 jailt, arra már nem emlékszem pontosan mit csináltam, de azóta törekszem a szankciómentes játékra. A kitiltást pedig üldöztetés miatt kaptam, amit nagyon megbántam és nem is értem miért csináltam. 〉
Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈 https://imgur.com/a/11LULJ0 〉
Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.
〈 Szeretném megismerni ezt a frakciót és tagja lenni. Mindig is érdekeltek a rendvédelmi szervek, ezért jelentkeztem a rendőrségbe is, de sajnos onnan kikerültem a saját hibámból. Szeretnék egy jó közösségbe tartozni, és remélem hogy ezt itt megtalálom. Színesíteni szeretném az Rp tudásom és úgy gondolom, hogy ezt a BV-ben megvalósíthatom. 〉
Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?
〈 Igen 〉
A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.
Teljes neve:
〈 Parker G Ford 〉
Édesanyja leánykori neve:
〈 Eva Glasam 〉
Születési helye és a pontos dátum:
〈Los Santos, 1990.07.30 〉
Bejelentett lakcíme:
〈 San Fierro, Ocean Flats 18. 〉
Jelenlegi telefonszáma:
〈 38761188770372 〉
Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):
〈 Parker G Ford vagyok, 30 éves. Los Santosban láttam meg a napvilágot, 1990.07.30-án. Édesanyám neve Eva Glasam. A nevelőapukám neve Walter Smith. Nevelőapukám foglalkozása rendőr, anyukám foglalkozása varrónő. Édesapám neve Parker Joe. Van egy feleségem és 2 gyermekem, Parker Letin és Parker Szonja. 3 éves koromban küldött el édesanyám a Los Santosi Nemzetközi Óvodába. Onnan sajnos el kellett mennem mivel fizetős volt az óvoda és édesanyám meg a nevelőapám nem bírták fizetni az óvoda költségét. Ezután egy nemfizetős óvodában folytattam tanulmányaimat, majd a San Fierroi iskolában tanultam, itt minden évben jeles vagy kitűnő lettem. Itt folytattam a tanulmányaimat mivel ez egy általános és középiskola is volt egyben. Amikor befejeztem a középiskolát, tovább szerettem volna tanulni főiskolára vagy egyetemre, de sajnos a szüleim ezt már nem tudták finanszírozni. Eldöntöttem, hogy valami rendvédelmi személy szeretnék dolgozni. 18 éves koromban elkezdtem valami állás után nézni. Rendvédelmi szerveknél nem volt felvétel, ezért valami más munkát kellett keresnem. Áruszállító cégnél kaptam munkát, és ott is dolgoztam, amíg meg nem láttam hogy van jelentkezés a rendvédelmisekhez. Szóba került a Rendőrség, NAV meg a BV . A BV-t tartottam a legideálisabbnak, mivel sok ez fogott meg a legjobban és a fizetés is itt a legjobb a 3 munka közül. Ezért döntöttem úgy hogy megpróbálkozok egy felvétellel a BV-be ahol állást szeretnék kapni. 〉