Parancs panel

Huskys

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
411
509
20
LV karakter
Max Hulderich
V2 karakter
Diego R Szega
Parancs panel

Ötlet: Lényegében arra gondoltam, hogy lehetne egy olyan kis panelt létrehozni, amiben megtalálhatóak az összes parancsok.

Megvalósítás: Elképzelésem szerint úgy nézni ki, mint a /cuccaim panel. Akár külön lehetne szedni a sima civileknek elérhető parancsokat, és a frakciókon belülieket is. Mondjuk amelyik parancs nem elérhető számomra, mert nem vagyok abba a frakcióba például, akkor annak a panelfüle halványabban látszódhatna.

Panel elérése: A /parancsok opcióval lehetne megnyitni a panelt.

Miért egy paranccsal nyitnánk meg egy parancs panelt?

Én személy szerint nem találtam egyenlőre rá jobb megoldást. Valamint azt hiszem meg tudunk abban egyezni, hogy egy kezdő játékosnak könnyebb egy parancsot megjegyezni, mint az összes többit, ahány van a szerveren.

Megjegyzés: Tudom, nem nagy was ist das, és tudom hogy eddig is megvoltunk nélküle. De miután egy nagyon pici frissítés ez, így simán megállná a helyét egy nagyobb update-ban. Továbbá, amiért egyáltalán megírtam az ötletet, a kezdő játékosoknak nagy segítség lenne.

Huskys

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
411
509
20
LV karakter
Max Hulderich
V2 karakter
Diego R Szega
És melyik volna könnyebb? Az SGH-któl megkérdezni egyesével többször is, mivel nem hiszem hogy a játékosok nekiállnak bemagolni.? Vagy egy panel, ahol látod az egészet egyszerre?

norbo

Aktív fórumozó
2020. 04. 29.
230
603
21
V4 karakter
hassan bryant
az SGH-nak ez az elsődleges feladata, nehogymár ne tudj egy PM-et írni neki ha nem tudsz valamit.

• Dühítő
Reactions: milann2nel

Huskys

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
411
509
20
LV karakter
Max Hulderich
V2 karakter
Diego R Szega
A parancsokon kívül más dolog is van. Nem vesszük el az sgh-k feladatát azzal, ha nem kéne tőlük parancsokat kérdezgetni. Imádom az ilyen embereket, akik mindenhez pozitívan állnak hozzá! 😁 ❤️

• Imádom
Reactions: Sheldon

norbo

Aktív fórumozó
2020. 04. 29.
230
603
21
V4 karakter
hassan bryant
ha pozitívan állok hozzád és az ötletedhez akkor sem látom értelmét, tehát teljesen mindegy.

• Tetszik
Reactions: Bhrgur

Huskys

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
411
509
20
LV karakter
Max Hulderich
V2 karakter
Diego R Szega
Ki beszélt rólam? Eleve nem értem minek kell itt személyeskedésbe átmenni. Én a kezdő playerek játéka megkönnyítéséért írtam az ötletet, nem mert én nem tudom a parancsokat.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség