Pár új autó SeeCitybe

Suha

Barangoló
2021. 10. 03.
76
185
V4 karakter
Kilián Tibor
LV karakter
Khalfani Suhailah
Üdvözlök minden kedves olvasót!
Azt figyeltem meg, hogy a szerveren nagyon sok a német (BMW, Audira gondolok legfőképp) vas és másra nincs is nagyon kereslet pár luxusautót, illetve néhány amerikait kivéve. Így gondoltam hozok pár ötletet, hogy én mit látnék szivesen a szerveren. Próbáltam olyan autókat keresni amik nem feltétlen hétköznapiak, viszont arra is ügyeltem, hogy ne legyen köztük olyan amit senki nem fog használni a szerveren. Remélem sikerült számotokra is kedvező autókat választanom, lássuk is a felhozatalt:

1: Datsun 280ZX

Datsun_280ZX_Turbo_in_blue_and_silver.jpg

2: Aston Martin Vanquish V12 2004

Ultimate-1.jpg

3: Jaguar F-Type 2015

Jaguar_F-Type_Coup%C3%A9_%E2%80%93_Frontansicht%2C_7._November_2015%2C_Neuss.jpg
H2XI4oElk-WWUcF97nGpQTyNoKk_5sP2x-eUC1e1tEPQwj9ScPdaquRzZxWRLgO2gFDNX2bsq8BWNZ0Ueh1VB75Ss67JP9ugR2Yl6EoHh4Et-CfHG6zgKkNSElLVM-PBfZ1Tbs8CA_tG4FFUWMqap8mslvLee-BcD55K3lH14u9D0Q

Modot még nem kerestem a kocsikra, viszont amint időm engedi, megpróbálok mindegyikre találni és beszúrom majd a linkeket. Remélem nektek is elnyeri a tetszéseteket ez a 3 gépjármű!

Utoljára szerkesztve:

NRB

Újonc
2019. 02. 14.
13
111
27
Erdély, Románia.
V4 karakter
Norbert Kiind
Bár a Jaguár valóban szép autó és teszik, viszont egy negatívum van számomra ezen autókban.... 2 ajtós (játéből kifolyólag ((ha csak nem buggos )) két személyes.) Utóbbi 2 évben szinte kizárólag csak 2 személyes autók jöttek a szerverre. Annak aki társaságban játszik rettentő zavaró tud lenni. Bár én már írtó ritkán lépek fel a szerverre, de annó is rengeteg olyan helyzet volt, hogy többen voltunk és nem akart mindenki külön autóval mozogni ezért 1 2 autóval már voltunk 8-an. Épp ezért jöhetne 4 ajtós, hogy legyen 4 személyes.

Igen tudom van ilyen autó a szerveren amiből választani lehet. Valóban. De ha már jön új vagy facelift akkor jöhetne ilyen.
V4 elött viszont már kétlem, hogy jönne főleg úgy, hogy tudtommal pár napja jött új és milyen érdekes a Focus is 2 személyes és a Viper is az.... :D.

• Tetszik
Reactions: Kristof0723

Suha

Barangoló
2021. 10. 03.
76
185
V4 karakter
Kilián Tibor
LV karakter
Khalfani Suhailah
IGEN még több kocsit a szervere je elfogadom az ötletet!
Nem tudom mire fel ez a lekezelő stilus. Mi a baj azzal ha egy-két autóval több van a szerveren? Főleg, ha nem is új autóként kerülnek be, hanem már meglévő autó helyett rakják be. De egyébként nem tudom mit aggódsz, csak egy ÖTLET, nem jelenti azt, hogy befognak kerülni.