pár skin

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Csaó mindenki
Az lenne az "ötletem" hogy a szerveren lévő senki által nem használt női skineket le kellene cserélni.
1.png
2.png
Untitled-5.png
Untitled-6.png
Untitled-7.png
Untitled-8.png
Ha az ötletem elfogadásra kerül egy felsőbb vezetőségi tagnak továbbítanám a skinek linkjét.

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Az utolsót van aki használja. -> Háziasszony vagyok

Egy ilyen öreg skint azért csak meghagynék. Legyen azért meg a lehetőség ilyen karaktert RP-ni.

Amúgy jók a skinek kivéve az elsőt. Az ilyen nyeeeh.
Nekem az első azért tetszik mivel az kilép az úgymond "komfort zónából." Az összes skinnek a szerveren barna/szőke haja van. Ez legalább valami más.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Én nem csak a cserét, de az új skinek behozatalát támogatom!
Ráfér a szerverre egy kis vérfrissítés.

Körte

Fórum betyár
Modeller
v4
LV
2019. 01. 10.
1 057
6 530
21
Budapest
twitch.tv
V4 karakter
donny cline
LV karakter
avery campbell
V2 karakter
bruce iacocca
Szia.
A skinekre valóban ráférne az update, ezek a skinek, amiket te felsoroltál jók, de van (számomra) egy esztétikai problémája:
  • Jó a fekete ruha, de kihasználatlan részek vannak rajta, ezalatt azt értem, hogy semmi márka jelzés nincs rajta, ebből adódóan kb ugyan az mindegyik, csupán a karakter más akin rajta van.
Ha ez a sima feketeség /javítva/ lenne rajta, lenne rajta 1-2 kisebb márka jelzés (pl. bal mellkasnál egy Nike logó, stb.) máris egy fokkal szebb lenne (számomra).

A zöld hajat nem feltétlen szeretem, ha valami barna-szőke keverék lenne, esetleg fekete, akkor még jobb is lehetne szerintem.

• Tetszik
Reactions: Milus

dudleeey

Barangoló
2021. 01. 06.
119
211
buttfuck boston
LV karakter
Andre Williams
Jöhetnének skinek mindenképp, de ezek nem a legjobbak, talán az első, és az utolsó még jó, de a többi nagyon rossz szerintem.

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
  • Jó a fekete ruha, de kihasználatlan részek vannak rajta, ezalatt azt értem, hogy semmi márka jelzés nincs rajta, ebből adódóan kb ugyan az mindegyik, csupán a karakter más akin rajta van.
Ha ez a sima feketeség /javítva/ lenne rajta, lenne rajta 1-2 kisebb márka jelzés (pl. bal mellkasnál egy Nike logó, stb.) máris egy fokkal szebb lenne (számomra).
Én személy szerint is jobban preferálom azokat a ruha darabokat amiken nincs kívül márka jelzés/logó meg ilyenek, ezért nincs direkt a skineken sem.

makszi

Lelkes fórumhasználó
2020. 06. 22.
388
814
Erdély
V4 karakter
Bruno Crane
LV karakter
Connor Graves
Utolsó nagyon tetszik, de az többi sem rossz. Had jöjjön!

• Dühítő
Reactions: hapogo

Paxyyy

Zöldfülű
2019. 01. 16.
222
631
V4 karakter
Alex Quill
LV karakter
Sheldon Keiner
a skinek stílusa tetszik, de az már kevésbé, hogy a feje szinte mindnek ugyan az. Ha a fejükön lehetne választani, azonnal mondanám, hogy be velük :D

aFülöp

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 19.
355
313
Louisville
V4 karakter
vanessa_mclaren
LV karakter
carly_benz
6 különböző stílusú skin helyett nem szívesen látnám ugyanazt a csaj skint csak más-más ruhába. Ha már azok a siknek kerülnének cserére akkor valami hasonlóak is kerüljenek a helyükre. Nem látom semmi értelemét kivenni az öreg asszony, farmer, afroamerikai skineket hogy helyére valami sablon gáré skin kerüljön be. Tény hogy azokat amiket cserére szánsz nagyon kevesen használnak, de azért a lehetőséget nem venném el azoktól, akiknek viszont igen is olyan kinézetre van szükségük a karakterükhöz.

• Tetszik
Reactions: dagika

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
796
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Sziasztok!
Szerintem ráférne a skinekre egy kisebb frissítés, hisz az utóbbi is régen volt már. (ha jól tudom) Amit csatoltál képeket, amik jelenleg bent vannak a szerveren vannak egy páran akiken látok használni. Ilyen például az-az öreg női skin. Azonban én támogatni tudom az ötleted.

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Nagyon sok jó női skin van az interneten. Amiket beküldtél abból a második elmegy, az utolsó három, majdnem ugyanaz.

• Tetszik
Reactions: kyshuka

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Nincsenek meg a képek, a topicot zárom.

Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.