Pár ötlet.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Helóbeló.
  1. Hulla voncolása, esetlegesen tárolása a csomagtartóban ( Lehet nem kivilezhető az utóbbi.), hullazsák felhúzása.

2. Fegyver fogási opciók. Például a glockot lehessen úgy fogni mint egy desertet, stb.

3. Fegyver ütésnél ne vérezzen a páciens, csupán egy nagyobb ütésnek érzékelje a rendszer.

4. Fegyverek elhelyezése a karakteren. Ha esetlegesen megoldható, a funok elkerülése végett a fejlesztők megadnak már tárolási opciót, és úgy tudnánk igazatani a karakterünkön, mint egy kiegészítőt.

5. Drog rendszer fellendítési valamilyen szinte. Akár kikérdezni több illegális szerepben lévő játékost, hogy mi lenne az ami miatt megnövekedhetne a drog szerepe.

Ezerforint

Never give up
Támogató
2019. 01. 10.
738
711
22
Budapest
LV karakter
Sultan Bayar
Van benne ami nem ártana ha lenne de van ami felesleges. A négyesre én egy pisztoly táskát gondolnék vagy valami. Az első az teljesen felesleges szerintem.

Patrick33856

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
198
228
24
Nyíregyháza
V4 karakter
Jimmy Evans
LV karakter
Gerald Maynard
  1. Nem rossz ötlet, de szerintem kihasználatlan lenne.
  2. Már volt róla szó, elvileg nem megoldható MTA-ban, de javítsatok ki, ha van itt aki jobban ért hozzá.
  3. Szintén jó ötlet, kicsit unreal, hogy fegyverrel ráütsz valakire és olyan mint ha lövést kapna.
  4. Korábban már volt erről is szó, nagyobb fegyverek esetén is. (PL: Lehessen mellkason hordani az M4-et.) valahogy mindig feledésbe merült, de támogatom.
  5. Voltam már olyan helyzetben, hogy frakcióval nagyobb mennyiségben termesztettünk drogot. Egy éve sem volt kereslet és most sem igazán akad. Valamit lehetne kezdeni vele.

Összességében jók az ötletek, de nem biztos, hogy minden megvalósítható. Minden esetre adok egy támogatást!

westmode

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
374
358
23
V4 karakter
Abraxas Shahrivar
LV karakter
Wyees Ware
A 2 es MTA ban tudtommal nem kivitelezhető, plusz ugye a glock, ha mesterkönyves, akkor már kettő van belőle szóval..
A többit teljes mértékben támogatom, haszna lenne a szerveren.

Censor

Újonc
2019. 01. 10.
69
40
Teljesen jók az ötletek, nekem a legjobban a 3. tetszik. Sokszor volt olyan velem, hogy véletlen megütöttek, mikor fegyver volt másnál, és egyből véreztem.
Többi se rossz, de a 2.-ra nem látok sok esélyt.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Sampon láttam hogy glockkal is megoldható, nemtudom MTA-nál mi a helyzet, csupán felvetettem.

• Tetszik
Reactions: stan és Bernát

Ezerforint

Never give up
Támogató
2019. 01. 10.
738
711
22
Budapest
LV karakter
Sultan Bayar
Ha jól tudom megoldható. Én legalább is már dayz szerveren láttam ilyet.

Jagermeister

Pötyögtető
2019. 03. 12.
413
896
Budapest
LV karakter
Roxy Cage
V2 karakter
---
Az elsőt nagyon szimpatikus, amennyiben kizárólag a mentő/rendvédelem frakciónak lehetne lehetősége erre. A 3. Pont is egy elég hasznos fix lenne. Ezeket TÁMOGATOM. A többi felesleges.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: stan és Custer

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Az elso inkabb az illegalnak szolgalna jol, sokmindenre hasznos nekik is.
A tobbi nyilvan azert felesleges neked, mivel egy szerelo vagy es ahogy neztem altalaban kocsikazol.
Igy nagyjabol nem is nyujthat neked pluszt, de hidd el a pd /sd / valamennyi illegalnak sokkal realisztikusabba teszi a jatekot.

• Tetszik
Reactions: stan és akeem

Jagermeister

Pötyögtető
2019. 03. 12.
413
896
Budapest
LV karakter
Roxy Cage
V2 karakter
---
Hm. Az elején igazad van. Eszembe se jutott az illegál része a szervernek, de utána nem tudom miért szeretnél inzultálni, ismét... Mi mást tegyen egy szerelő, aki imádja az autókat, minthogy szabadidejében használja őket? Mindegy is engedjük el. Kifejtem akkor neked hogy nem csak azért tartom feleslegesnek, mert én 'csak egy szerelő' vagyok.
  1. Pont. Ezerszer fontosabb dolgokat is belehet hozni mint azt hogy hogyan tartsd a fegyvert. /lásd neked is az első és harmadik pontod./
  2. Pont. Így is elég sűrűn előfordul hogy valaki a jelenlegi kosztümökkel funol, emellett simán belerakhatná a testébe is a fegyvert hogy ne látszódjon ami megint + feladatot jelentene az adminoknak.. Végül pedig ismét inkább esztétikai mintsem hasznossági fejlesztés.
  3. Pont. Drogok.. Itt nem a droggal kezdeni valamit, mivel ahhoz minden adott. Csak a communityn múlik, hogy akar-e droggal RP-ni avagy sem.

• Tetszik
Reactions: stan és Custer

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Pont. Így is elég sűrűn előfordul hogy valaki a jelenlegi kosztümökkel funol, emellett simán belerakhatná a testébe is a fegyvert hogy ne látszódjon ami megint + feladatot jelentene az adminoknak.. Végül pedig ismét inkább esztétikai mintsem hasznossági fejlesztés.
Pont ezért vannak az adminok, hogy az ilyenek kiszűrjék az ilyen nagyon okos emberkéket. ergo sokszor hoztak fel ilyesmi ötletet legtöbbször ugyanezt mondták az emberek de nem értem minek.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
aki imádja az autókat, minthogy szabadidejében használja őket?
Nem ellened irányult a dolog, csak a szerver 80%-a nagyjából ugyanígy tesz, is az a réteg aki a szerepjáték miatt van így, annak igenis hasznos dolog.

Végül pedig ismét inkább esztétikai mintsem hasznossági fejlesztés.
Hidd el sokkal jobban nézne ki bármilyen esetben, hogy egy M4-et a hasán tud hordani egy esetleg SWATOS, mintsem a hátán, de ezeket a dolgokat lehetne még fokozni, a fegyvertartások is sokkal nagyobb pluszt adnának.

Itt nem a droggal kezdeni valamit, mivel ahhoz minden adott.
Script kell hozzá, és ahoz hogy megcsinálj egy füves cigit két blueprintet kell venned, ami 5 ezer irl forint. Szerinted aki nem költ a játékra, hanem csak játszik az hogy oldja meg? Nagyjából felesleges pénzkidobás, mivel semmi nagy dolgot nem lehet kihozni a drogrendszerből, mivel aki meg is venné, nem látná benne az értelmet, így nem lehet még rpzni se, csupán fiktíven, ahogyan mi is csináljuk, ami valjuk be nem természetes.

7am

Barangoló
2019. 01. 10.
121
311
25
Szolnok
V4 karakter
Darion Mograine
LV karakter
Isaac Finley
  1. Pont. Így is elég sűrűn előfordul hogy valaki a jelenlegi kosztümökkel funol, emellett simán belerakhatná a testébe is a fegyvert hogy ne látszódjon ami megint + feladatot jelentene az adminoknak.. Végül pedig ismét inkább esztétikai mintsem hasznossági fejlesztés.

Ok, akkor vegyék ki a kiegészítőket is. ???

Ennyi erővel viszont skinek sem kellenének, hanem szürke textúrákkal játszanánk mert a skinek is "esztétikai" és nem "hasznossági" fejlesztések.

Utoljára szerkesztve:

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Tokás nyersen fogalmazott az átlagot írta le.
Ritka ha egy szerelő rpzik a másikkal, amíg szerel, és ezt tapasztalatból mondják sokan.
Általában telefonálnak, afkolnak, és csekély számban rpznek.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Légyszíves ilyen jelentéktelen, és buta hszekkel ne tömd tele a topicokot.
A profilkódból ítélve, egy developemntet nem vezetsz, élményképet nem csinálsz, és a hirdető részlegben aktívkodsz.
Hidd el, aki komolyan veszi a szerepjátékot, azoknak nagyon bejöhet, nem hiába vetette fel már más is.

Az ilyen kifejezéssel meg hogy /RP-s réteg/, nem is várok többet tőled.

COPY

Egy levédett ember
2019. 01. 24.
356
262
Kaposvár
LV karakter
Martinez Conway
Légyszíves ilyen jelentéktelen, és buta hszekkel ne tömd tele a topicokot.
A profilkódból ítélve, egy developemntet nem vezetsz, élményképet nem csinálsz, és a hirdető részlegben aktívkodsz.
Hidd el, aki komolyan veszi a szerepjátékot, azoknak nagyon bejöhet, nem hiába vetette fel már más is.

Az ilyen kifejezéssel meg hogy /RP-s réteg/, nem is várok többet tőled.

Miért karakter dev/élménykep nélküll nem lehet hozzászólni és nem veheti komolyan az rpt? És nem támogatom/./telo

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Jagermeister

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Nem, nem érted mit írok.
Aki a játékuk nagy részében autókkal kereskedik, megveszi - továbbadja procedúrát létesíti előnyben, az jóhogy nem érti az ötletek értékét.
De beszélhetek itt erről, a te profilod is erről szól. Továbbiakban nem szeretnék ezzel foglalkozni.