Elutasítva Paquito Helio----Nojel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ivankaaa

Újonc
2023. 08. 26.
69
35
Budapest
V4 karakter
Paquito Helio
LV karakter
Paquito Helio
V2 karakter
Paquito Helio
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Paquito Helio >

Kitiltás időpontja:
<
2023.11.1. >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Nojel >

A kitiltás indoka:
<
OOC kereskedelem szándéla >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szia/sziasztok! Első sorban köszönöm ha olvasod ezt a UnBan kérelmet. Igazából az egész eset egy kissé fura módon történt, leszeretném szögezni nem OOC kereskedtem, és nem is vokt a szándékomban soha, ezt képek is megerősitik hogy nem volt semmilyen szándék, főleg nem kereskedés. 12 éves vagyok és épp mamámnál voltam és élveztem hogy 2 havonta egyszer mehet hozzá. Nem volt gépem, egy régebbi kis gépen játszok otthon is, alig pár FPS-el, de élveztem mert megtedszett a játék. Megondolattlan voltam, FK chaten zaklattam az embereket, ezt megbántam és megtanultam ilyet nem szabad innen is bocsánat FK társaim. Szóba jött az OOC kereskedelem és nem tudom mit követtem el, semmi szándékom nem volt és este néztem UCP-t azt látom bannoltak, nem értettem mi történt, megijedtem hogy én mit csináltam, láttam Nohel bannolt, rá is írtam DC-n. Megbeszélve mindent szt mondta 2-3 hónap múlva leveszi, én nem értettem miért kapok ennyi bűntetést, nem akartam és nem is csináltam semmi olyat, Nojel már nem admin, szeretném ha kapnék egy utolsó esélyt, nem csináltam semmi olyat, UCP-m is tiszta és már nagyon szeretnék újra játszani a szerveren. Megbántam FK chaten zaklattam társaim, tanultam a hibámból, megváltoztam, családi problémák is megoldodtak egy aktív játékos szeretnék újra lenni, szabályokat betartva újra játszani és élvezni a játékot. Köszönöm ha elolvastad további szép napot/estét!
>

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 339
LV karakter
Edward Paul
Továbbra is marad a kitiltás.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.