Elutasítva Paquito Helio--Nojel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ivankaaa

Újonc
2023. 08. 26.
69
35
Budapest
V4 karakter
Paquito Helio
LV karakter
Paquito Helio
V2 karakter
Paquito Helio
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Paquito Helio >

Kitiltás időpontja:
<
2023.11.01. >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Nojel >

A kitiltás indoka:
<
OOC kereskedelem szándéka. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szia/sziasztok! Én Paqu vagyok egy 12 éves játékos, semmiképp nem akartam sőt nem is tudtam volna OOC kereskedni mivel másra költöttem a kis zsebpénzem amit innen onnan ünnepekkor kaptam. Nagy hülyeség volt FK chaten erről beszélni, este volt unatkoztam és ez egy rosz szokásom elkezdek közöséggi csoportokban irogatni. Szóba jött az OOC kereskedelem téma és elkezdtem irogatni, egy játékso szólt Nojelnek majd nézem UCP, nem voltam gépnél offline ban volt, nézem UCP örök kitiltás. Ráirtam Nojelre megbeszéltük a dolgot elmondta fiatal vagyok és hogy kaphatok erre UB-t egy 3 hónap múlva én kicsit búslakodtam, majd visszairtam neki "rendben, köszönöm megbeszéltük." Ez ment tovább teltek a hetek, minden héten számolgattam mikor telik le amikor egyszercsak azt láttam Nojel már nem admin. Új év van megoldodtak a családi problémáim, újra egy boldog embernek tudhatom magam, újra egy aktív játékos szeretnék lenni. Nagyon szeretem ezt a szervert, semmilyen másik nem tudja nálam felűl írni, még ha elveszne a vagyonom akkor is játszanék. Nagyon szeretnék újra ennek a jó közösségnek tagja lenni, megbántam hogy FK chaten este ilyenekről irogattam. Sosem fogok OOC kereskedni ezt megígérhetem. Van pár ismerősöm, osztálytársam aki játszik a szerveren, velük szeretnék játszani élvezni az RP_t kitanulni az RP összes kis részét, amit ezen a szerveren találok a legalkalmasabbnak megtanulni. Köszönöm ha elolvastad szép napot/estét! >

Rowan

💎💎
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 147
807
V4 karakter
Marcus Rowan
LV karakter
Marcus Rowan
Nincs unban!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.