Szia, engem keresett fel Papi, az ügyetek után.
Mikor felkeresett engem TS-en, hogy volt ez a poke-olgatós meg videó felvevö téma (ugyanis beszélgetésben egy moderátor és egy civil felhasználó is jelen volt). Mindketten ugyanazt mondták el nekem, az egyik szobában tartózkodó személyt poke-olgattad - TS szabályzat szerint:
Floodolni, nem normális indokkal pokeolni, karaoke szobában előadás alatt írogatni, moderátort TS ügyfélben pokeolni TILOS!
- és kijelentetted mindkettőjük előtt, hogy videó készül a beszélgetésről. Hogy miért, azt nem tudni, nem derült ki hogy milyen szándékból csináltad. A videó felvételével való fenyegetés is ugyanúgy szándéknak minősül és a TS szabályzata szerint büntetendő! Azt, hogy kinek milyen stílusa volt azt nem tudom megállapítani, hisz ahogyan a TS szabályzat is kimondja:
Tilos felvételt készíteni Főadmin és/vagy SModerátor (vagy magasabb rangú) ember engedélye nélkül! Ez alól kivétel a karaoke, ahol az előadó dönti el, hogy engedélyezi-e azt, hogy a produkciójáról felvételt készítsenek - kizárólag a karaoke szobára, az előadás idejéig érvényes az engedélye.
Az OOC kereskedelmes témába nem szeretnék belemenni, ezt mi nem tudjuk lekövetni szerveren, ezt majd az erre jogosult FőAdminok/Szuperadmin fogják/fogja kivizsgálni és eljárni az ügyben, amennyiben tényleg van erre mutató bizonyíték.
Ettől függetlenül az ügyben Papi helyesen járt el és az esetet azonnal a történtek után jelentette az Operátorok felé.