Papi-ra Panaszkönyv

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Árpi17

Újonc
2022. 10. 29.
16
3
V4 karakter
Jayden Cook
LV karakter
Kesy Goldway
V2 karakter
Angely Dhone

rredmod.png

Neved

< Kesy >

A panaszra tett moderátor neve:

< Papi >

Panasz oka:

< Indoktalan BAN >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, ):

< Jogtalanul bannolt és kéne felmutason bizonyitékot az állitolagos "Videó készitésről" >

Megjegyzés:

< Sehogy se tudok felveni videot mert gyenge a video kártyám és ez miatt nem megy az OBS se . És te keztél ügyfélbe stílusozni. >

Papii

Legenda
2019. 01. 09.
558
500
Saalbach-Hinterglemm
V4 karakter
Alexander Luttenberg
LV karakter
Alexander Hemsworth
Szervusz. Mivel szoban emlitetted hogy videofelvetelt keszitesz, emellett a szobaban tartozkodo masik tagot megallas nelkul poke-oltad amit egyebkent szintugy tiltja a szabalyzat, megis megtetted. Illetve azt is szeretnem hozzafuzni hogy emlitest tettel egy olyanrol hogy egy moderator haverod aki ,,kolcson ad,, egy autot neked es majd visszaadod. Ez OOC kereskedelemnek minosul. Moderatornak a nevet akit emlitettel azt az egyik Operatornak mar mondtam. Tovabbi hozzafuzni valom nincsen. Varom a biralatot

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 729
5 426
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Szia, engem keresett fel Papi, az ügyetek után.
Mikor felkeresett engem TS-en, hogy volt ez a poke-olgatós meg videó felvevö téma (ugyanis beszélgetésben egy moderátor és egy civil felhasználó is jelen volt). Mindketten ugyanazt mondták el nekem, az egyik szobában tartózkodó személyt poke-olgattad - TS szabályzat szerint:
Floodolni, nem normális indokkal pokeolni, karaoke szobában előadás alatt írogatni, moderátort TS ügyfélben pokeolni TILOS!
- és kijelentetted mindkettőjük előtt, hogy videó készül a beszélgetésről. Hogy miért, azt nem tudni, nem derült ki hogy milyen szándékból csináltad. A videó felvételével való fenyegetés is ugyanúgy szándéknak minősül és a TS szabályzata szerint büntetendő! Azt, hogy kinek milyen stílusa volt azt nem tudom megállapítani, hisz ahogyan a TS szabályzat is kimondja:
Tilos felvételt készíteni Főadmin és/vagy SModerátor (vagy magasabb rangú) ember engedélye nélkül! Ez alól kivétel a karaoke, ahol az előadó dönti el, hogy engedélyezi-e azt, hogy a produkciójáról felvételt készítsenek - kizárólag a karaoke szobára, az előadás idejéig érvényes az engedélye.
Az OOC kereskedelmes témába nem szeretnék belemenni, ezt mi nem tudjuk lekövetni szerveren, ezt majd az erre jogosult FőAdminok/Szuperadmin fogják/fogja kivizsgálni és eljárni az ügyben, amennyiben tényleg van erre mutató bizonyíték.

Ettől függetlenül az ügyben Papi helyesen járt el és az esetet azonnal a történtek után jelentette az Operátorok felé.

• Tetszik
Reactions: Papii

Árpi17

Újonc
2022. 10. 29.
16
3
V4 karakter
Jayden Cook
LV karakter
Kesy Goldway
V2 karakter
Angely Dhone
Van igazából teljesen más dolog mivel nem tudja bizonyitani a video készítést és szóba úgy gondolom ,hogy bármit tud mondani bárki "NEM"? és a kocsi kölcsön adás nem minősül OOC ker-nek mivel 1-2 hétre ide adja valaki azzért hogy legyen amivel pénzt keresek és elkezdhesek játszani miútán össze szedtem anyi pénzt onnantól már vissza adtam volna és ... móderátort nem kell bele keverni köszönöm.
És amikor csáncsogsz a mikrofonba 2-3 szor megszólitottalak ,hogy hagyd abba folytattad és úgy gondolom ,hogy ügyfélbe nem kéne a haverodat "Tökfejű" és más modorálatlan szavakal társtani.
Igazából a haverod is Poke-olt engem szóval kicsit emlékez már vissza köszönöm.

Papii

Legenda
2019. 01. 09.
558
500
Saalbach-Hinterglemm
V4 karakter
Alexander Luttenberg
LV karakter
Alexander Hemsworth
Már megbocsáss. TS ügyfélszobába TS dologgal jössz be nem? Nem azért jössz be hogy könyörögj hogy Redlineba és Taxiban ajánljalak be. Ez az egyik, a másik meg az hogy én az ügyfélben eszek ahhoz neked semmi közöd nincsen. Már akkor kickelhettelek volna, amikor nem TS ügyintézés céljából léptél be. Az hogy a moderátor haverodat megemlítettem, magadnak köszönheted. Saját haverodat hozod kellemetlen helyzetben ezzel, tehát hiába okolsz engem. A TS3 Szabályt be kell tartanom és veled is betartatom, amennyiben ezt nem tartod te be, viseld a következményeit.
Végezetül annyit hozzáfűzök, hogy az ilyesfajta stílust én nem tolerálom ennek fejében az elkövetkezendő hónapokban ne próbálkozz unbannal.
Szebb jövőt!

• Vicces
Reactions: Jhnny
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.