Elutasítva Pancho Salvino / NOLDI - Bálint ( Operátor )

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Arn

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
294
237
Győr-Moson-Sopron
V4 karakter
-
LV karakter
Jacky Musso
V2 karakter
Joanne Tremblay
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Elméletileg a karakternevem/A moderátor nevem pedig NOLDI >

UID-d:
< Nem tudom hogyan kell megnézni >

Bann pontos időpontja:
< 2019év vége felé. Nem tudom pontosan >

Bann pontos indoka:
< Szerverszidás >

AKi bannolt:
< Bálint ( Operátor ) >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Amint lesz időm szeretnék újra feljárni a team speakra és mivel nagyon ritkán de játszok a szerveren és netán történne valami dolog ami miatt fel kellene mennem team speakra akkor fel tudjak menni. >

Megjegyzés:
< Egy kisebb megjegyzés az üggyel kapcsolatosan. Szerintem a Bálint rosszúl értelmezte a dolgokat. Én nem azt mondtam hogy pocsék a szerver meg hogy illetőknek mondtam hogy gyertek másik szerverre hanem én azokat a dolgokat mondtam el amiken kellene javítani. Szerintem a kettő között óriási nagy külömbség van. Tulajdonképpen egy ismerőssel ezeket a dolgokat össze szedtük és be akartam tenni fejlesztési ötletbe de mivel nem volt időm mostanában és a system másik team speakján töltöttem eddig az időmet így nem írtam meg és nem is foglalkoztam vele. (( Mellesleg a másik szerveren nem kirúgtak a moderátor csoportból hanem én adtam le mivel sok dolgom van és nem tudom el vállalni a napi minimumot és inkább abban maradtam hogy befejezem egy időre szóval békességben váltunk el egymástól. )) Gondolom jön az a kérdés miért akarok ide unbant igazából már leírtam amennyiben lesz időm akkor fel szeretnék járkálni a team speakra ha például adminügy van akkor fel tudjam keresni az ügyet intéző adminisztrátort. >

dr3X válasza:

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

#Bálint#

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
430
288
26
V4 karakter
Murakami Rui Misurugi
Na szépeket, sokszor beszéltem veled és akkor is folyamatosan azt mondtad, hogy ez a szerver nem jó, meg hogy szar. Csak azt nem értem ha valaki nem szereti a szervert, akkor miért játszik rajta. egyelőre NINCS UB. majd nyáron meg lássuk.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.