Név:
<< Targo Light>>
Lakcím (értesítési cím):
<< San Fierro>>
Születési hely,idő:
<< 1995.05.25 See City >>
Telefonszám:
<< 38761188847728>>
E-mail cím:
<< https://forum.see-game.com/members/targinjo.510/>>
Pénzügyőr neve:
<< Chadwick Lambert zászlós>>
jelvényszáma:
<< nem lettem tájékoztatva>>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< San Fierro közelében 2023-04-16 15:14>>
Bizonyíték:
<< >>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Gépjármüvemet elvittem a mai napon a Fix and drive hoz müszaki vizsgára ami, 14:57 perckor sikeres is lett és megkaptam érte a müszaki adatlapot. Át is mentem Los Santosba hogy, kiváltsam illetve egyéb tevékenységeimet elvégezni de , sajnálatos modon elfelejtettem városházára bemenni ezáltal forgalmi igazolvány nem lett kiváltva. Elindultam vissza San Fierro irányába ahol meg is állitottak és bár a müszaki adatlapot felmutattam és mondtam is hogy nemrég lett kiváltva és elfelejtettem elmenni városházára, megbüntettek. Tudom, ki kellet volna váltanom de, nincs arra valami törvény vagy szabály hogy müszaki vizsga után 20 percel ne büntessenek meg mert nincs még kiváltva? >>
<< Targo Light>>
Lakcím (értesítési cím):
<< San Fierro>>
Születési hely,idő:
<< 1995.05.25 See City >>
Telefonszám:
<< 38761188847728>>
E-mail cím:
<< https://forum.see-game.com/members/targinjo.510/>>
Pénzügyőr neve:
<< Chadwick Lambert zászlós>>
jelvényszáma:
<< nem lettem tájékoztatva>>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< San Fierro közelében 2023-04-16 15:14>>
Bizonyíték:
<< >>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Gépjármüvemet elvittem a mai napon a Fix and drive hoz müszaki vizsgára ami, 14:57 perckor sikeres is lett és megkaptam érte a müszaki adatlapot. Át is mentem Los Santosba hogy, kiváltsam illetve egyéb tevékenységeimet elvégezni de , sajnálatos modon elfelejtettem városházára bemenni ezáltal forgalmi igazolvány nem lett kiváltva. Elindultam vissza San Fierro irányába ahol meg is állitottak és bár a müszaki adatlapot felmutattam és mondtam is hogy nemrég lett kiváltva és elfelejtettem elmenni városházára, megbüntettek. Tudom, ki kellet volna váltanom de, nincs arra valami törvény vagy szabály hogy müszaki vizsga után 20 percel ne büntessenek meg mert nincs még kiváltva? >>
Aláírás:
<< Targo Light>>
<< Targo Light>>