Panasztétel/tájékozódás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Targinjo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
212
266
V4 karakter
Valerie Hayakawa
LV karakter
Targo Vieria
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

penzugyorpanasz@nav.hu

Név:
<< Targo Light>>
Lakcím (értesítési cím):
<< San Fierro>>
Születési hely,idő:
<< 1995.05.25 See City >>
Telefonszám:
<< 38761188847728>>
E-mail cím:
<< https://forum.see-game.com/members/targinjo.510/>>

Pénzügyőr neve:
<< Chadwick Lambert zászlós>>
jelvényszáma:
<< nem lettem tájékoztatva>>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< San Fierro közelében 2023-04-16 15:14>>
Bizonyíték:
<< >>

Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:

<< Gépjármüvemet elvittem a mai napon a Fix and drive hoz müszaki vizsgára ami, 14:57 perckor sikeres is lett és megkaptam érte a müszaki adatlapot. Át is mentem Los Santosba hogy, kiváltsam illetve egyéb tevékenységeimet elvégezni de , sajnálatos modon elfelejtettem városházára bemenni ezáltal forgalmi igazolvány nem lett kiváltva. Elindultam vissza San Fierro irányába ahol meg is állitottak és bár a müszaki adatlapot felmutattam és mondtam is hogy nemrég lett kiváltva és elfelejtettem elmenni városházára, megbüntettek. Tudom, ki kellet volna váltanom de, nincs arra valami törvény vagy szabály hogy müszaki vizsga után 20 percel ne büntessenek meg mert nincs még kiváltva? >>

Aláírás:
<< Targo Light>>

Bobi

goodbyes aren't forever
2019. 01. 10.
190
821
20
Budapest
V4 karakter
Francisco Valderas
LV karakter
Quincy Mercer
V2 karakter
Az nincs
Lambert, pénzügyőr zászlós.

Jelvényszámomról nem áll módomban külön tájékoztatást biztosítani, hiszen egyértelműen van elhelyezve rajtam, a rendfokozatom felett, bárki számára leolvasható - úgy tűnik ezt maga nem tette meg, pedig jól látható helyen van.
A helyszíni bírságot a hivatalos büntető törvénykönyv alapján szabtam ki magára, műszaki vizsga hiánya miatt.
A maga részéről, /felejtésből/ történő emberi mulasztás felelőssége magát, és nem pedig a hivatalunkat terheli.
Ahogy az intézkedés helyszínén is világosan tájékoztattam magát, megteszem itt is, ismételten. A személy gépjárműve ebben az állapotban, hivatalosan nem vehet részt forgalomban - közúton, mivel a gépjárműnek nincsenek érvényes papírjai.
Az utolsó kijelentésére visszatérve pedig, nincsen semmilyen jogszabály, ami felülírná ezt a szituációt, a továbbiakat pedig már fentebb kifejtettem magának.
A bírságot a büntető törvénykönyvre hivatkozva állítottam ki a maga polgári nevére hivatalosan, így az intézkedésem teljes mértékben jogosan ment végbe, szakszerűen, egyértelműen követve a jogi protokollt.

• Tetszik
Reactions: Roy. és najlon

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 321
2 468
V4 karakter
Joseph Chambley
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy írásos panasza beérkezett hozzánk, az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály elvégezte.

Önhibájából kapta a büntetést, hiszen nem váltotta ki a műszaki adatlapot SeeCity városházán a megfelelő ügyintézőnél, ezt Ön le is írta panasztevéskor, így a pénzügyőr nem vonható felelősségre.

San Fierro, 2023.04.16.
Joseph Venturas
püőr. vezérőrnagy
Belső Ellenőrzési Osztály
Osztályvezető​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.