Panasztétel Dyna moderátorra

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kristof0723

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
375
1 526
V4 karakter
mladen.krstic
teamspeak3.png

Panaszkönyv TS3 Moderátorra
Panasztevő InGame/TeamSpeak neve:

~ mladen krstic ~

Panaszra tett TeamSpeak moderátor neve:
~ Jade Hyland/ Dyna ~

Panasz oka, leírása, kifejtése:
~ mladen krstic volt a nevem teamspeaken, ezt követően kickelt nem megfelelő ig név használata indokkal, eddig oké. Ezt követően visszajöttem teamspeakre és átírtam a nevem VÉLETLEN capslockkal sikerült <18:25:53> You are now known as "MLADEN KRSTIC" de ezt javítottam is <18:26:23> You are now known as "Mladen Krstic" rá körülbelül 30 másodpercre. ezt követően kaptam még egyszer egy kicket <18:26:50> You were kicked from the server by "Jade Hyland | Dyna💜" (Következő hasonlónál pihenő lesz. @Dyna), amit nem értek hogy miért mivel egyből javítottam a hibámat. ~

Bizonyíték:
(pl.: log, kép, videó)
~ https://pastebin.com/fpcrwPFZ illetve https://pastebin.com/6pEu0BKB ~

Megjegyzés:
~ ~

Dynaa

Zöldfülű
Támogató
2020. 02. 08.
216
1 180
V4 karakter
Reyna Keely
LV karakter
Reyna Keely
V2 karakter
-
Heló.

Egy kick miatt írtál panaszkönyvet. Oké?

Az első kicket azért kaptad, mert rádírtam, hogy a nevedet állítsd át, mert nem megfelelő.
Nem tettél eleget ennek, aztán jött az első kick.
Visszaléptél, aztán átírtad caps lockal. Gondolom véletlenül. Nem az első ilyen eset ez már, hogy te kickelve vagy hasonló indok miatt. Ne nézz hülyének.

<18:27:28> "Mladen Krstic": duty szobában sem vagy.

Nagyon el vagy Te tévedve. Moderátor épp úgy moderátor duty-n kívül, mint duty-ban, ahogy az adminisztrátor is admin, offduty-ban. Most már ezt is tudod akkor, bár erről felvilágosítottalak.

Ezt pedig állítsd át, mielőtt egy fórum moderátorral problémád lesz.

Kristof0723

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
375
1 526
V4 karakter
mladen.krstic
Szia.

<18:24:21>-kor írtál rám, hogy írjam át a nevemet rá egy percre kickeltél is, szóval nem értem hogy kellett volna átírnom a nevemet kick nélkül.
Érdekes, hogy körülbelül szerintem 2 hónapja ez a nevem ts-en mégsem szólt be érte eddig senki sem.
Most, hogy buktattátok a frakciónkat IC véletlen ránéztél azért a TS szobára, és kickeltél kétszer is. Nem is az a gond, hogy egyszer ki kickeltél, hanem hogy capslock átjavitása után is kikickeltél.

Dynaa

Zöldfülű
Támogató
2020. 02. 08.
216
1 180
V4 karakter
Reyna Keely
LV karakter
Reyna Keely
V2 karakter
-
Az tudod elég nagy baj, ha nem szólt érte senki. Én végigfutottam a TS-t, megláttam a neved, kickeltelek előzetes figyelmeztetés után. Ez a dolgunk.
Az, hogy más ezt nem teszi meg.. nem az én gondom/felelősségem.

A második kicknek is volt oka, nem fogom tovább taglalni.

Most, hogy buktattátok a frakciónkat IC véletlen ránéztél azért a TS szobára, és kickeltél kétszer is.

Azért azt nem gondoltam, hogy jobban tudod, mi jár a fejemben és hogy jobban tisztában vagy azzal, mit miért teszek. Halvány lila gőzöd sincs róla, úgyhogy nem kell kitalálgatni a dolgokat.

További HSZ-eket nem fogok írni, várom a bíráló személy válaszát.

Szép estét.

Paulo

Legendás író
TS-SA
v4
2019. 01. 10.
4 408
1 899
V4 karakter
Paulo Trevisan
Sziasztok!

Átolvastam a Pk-t.

Az első kick az teljesen jogosan történt, illetve Dynának igaza van abban, hogy a moderátor természetesen nem csak ügyfélszolgálatban köteles eljárni, ha szabálysértést észlel.

A második kick-kel nem értek teljesen egyet, mivel az adott TeamSpeak felhasználó, már fél perccel helyes névvel rendelkezett, amikor megkapta a szankciót az előző valóban helytelen neve miatt.

Dyna kérlek a jövőben figyelj arra, hogy amikor a szankciót osztod akkor a szabálysértés még fennáll-e.

A panaszkönyvet, egyéb következmények nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.