Panasztétel ---> Armani Booth [Davee]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BlnT

Újonc
2023. 07. 09.
23
10
LV karakter
Antone Stoyanov
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Antone Stoyanov >

Panaszra tett játékos neve:
<
Armani Booth >

Panasz oka:
<
Irreális jail illetve ticket kiosztása. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://armin.kim/seepaste/39g9 >

Megjegyzés:
<
Az egész story ugy indult hogy elindultunk az aranybankba pénzt levenni mert a barátom limitje elfogyott, nem gondoltuk volna hogy a bankot épp rabolják hisz a riaszto nem szólt illetve rendvédelmis gépjármü sem állt a bank elött! Amint bementünk a bank rögvest elkezdtek ránk "figyelmeztetö lövést leadni" ami valójában 5-10 golyó lehetett ami majdnem fejen is talált, na mindegy ezek után mi nyilván megijedtünk majd kifutottunk a bankbol hogy ne zavarjunk meg senkit. De viszont kifutottak ránk és le sokkoltak majd vittek is be a pd-re merthogy biztos mi vagyunk a bank rablok ( 2 civil ruhás ember aki pénzt ment levenni ) ezek után bevittek majd esélyt nem adtak magyarázkodni vittek is be minket a cellába ahol 330 percet illetve 300.000$ birságot szabtak ki rám! >

Davee.

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 23.
386
680
V4 karakter
Flynn_Powers
LV karakter
Ian_Vale
Sziasztok, várom az érintett válaszát 24 órán belül.

• Tetszik
Reactions: BlnT

Davee.

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 23.
386
680
V4 karakter
Flynn_Powers
LV karakter
Ian_Vale
Maradék jailed törölve lett, viszont továbbra is várom az érintett válaszát, mivel a maximum csekk összege 200.000$ lehet, illetve a börtönbüntetés idejét tilos összeadni.

Vilmos

Barangoló
2019. 01. 18.
124
512
Debrecen
V4 karakter
Amir Kalb
LV karakter
Armani Booth
Helló! Az eset alatt végig PG-ztetek (ezt konkrétan te is bevallottad), fegyvert volt rátok fogva, elfutottatok, majd a tárgyalóból is ki akartatok sétálni (ennyit arról, hogy nem hallgattunk meg téged). Legközelebb az éppen rabolt bankba nem fegyverrel és droggal kéne menni "pénzt felvenni". Elismerem amúgy, hogy hibáztam nekem már akkor eléggé későre járt, nem voltam ott a szeren, ez volt a második lecsukásom, szinte mindent elolvastam alaposan kivéve az első sort a Penal Code-ban, ahol ez le volt írva. Miután rájöttem hibámra már nem tudtam vele mit kezdeni, az egyik srác lelépett, admin pedig egyáltalán nem tartózkodott fent a szerveren. Szerintem szerverszabályzatot ezzel nem sértettem.

Davee.

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 23.
386
680
V4 karakter
Flynn_Powers
LV karakter
Ian_Vale
@Jhnny mint frakció leader, kiszabta az általa megfelelőnek vélt szankciót Armani Booth-ra, a pénzt pedig visszakaptad, zárom a panaszkönyvet.

• Tetszik
Reactions: Vilmos és BlnT
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.