Panaszkönyv

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Key

Újonc
2021. 12. 07.
56
66
V4 karakter
nikita.kozlov

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Dominique Jones
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
PÜ.
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
Benjamin Laphroaig
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
Kértem vontatást mivel lerobbant az autóm. Eleve nagyon aggresszív lett, mivel nemtudtam helyben fizetni, mivel nem volt nálam elegendő pénz. Úton odafele felborította a kocsim, ezt követően kihajtott egy másik jármű elé, és egy nagyobb balesetet okozott. Aztán utasított arra, hogy fordítsam vissza a járművem. Erre kérdeztem, hogy mégis hogyan amire a válasza az volt idézem "A faszoddal hogy". Ez után direkt 20 al mentünk egészen a fixig. Utána valamiért kézim behúzódott((kifagytam)) és megállt a kocsim mellett. Majd mondtam hogy miért állunk meg erre idézem "Nos? Kézivel mi a faszt csináljak bazdmeg. Húzd ki talán nem?" Aztán nem vagyok tisztában az árakkal, és megkérdeztem hogy 10K a vontatás? Erre: " Honnan a faszomból vittelek? LSből a határ? akkor 10k." Hozzáteszem SF tuning mellől vitt a fixbe. Utána amikor odaértem elkezdte visszavinni a kocsim. Mi elkezdtük követni őt barátommal. Hívtam a rendőrt és végig büntető fékezett. Rendőrökkel végig tiszteletlenül és óvodásan beszélt, hergelte őket.
Esetet alá tudják támasztani: Bernez Vondrasek 1718 Őrmester, Mylo D Kenneth 1685 Főtörzsőrmester.
sckkicon.png

Rendőrök megkérték, hogy vigye vissza a kocsim erre áthajtott másik sávba, nagy balesetet okozva, kocsim a vízbe ment. Nem fizetett semmit a károkért, rendőrök előtt pedig leült, és tagadott mindent.
Bírságot is kapott, rendőrségi számítógépben meg lehet tekinteni, Mylo D Kenneth adta.​

Utoljára szerkesztve:

TICOLA

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
117
22
Nagyberény
V4 karakter
Brian Addams
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Tisztelt Dominique Jones!

Panasza beérkezett adatbázisunkba és feldolgozásra került. A Központ egyik belső ellenőre két héten belül kivizsgálja az esetet, majd ezután felveszi Önnel a kapcsolatot! Addig is szíves türelmét kérjük, megértését köszönjük!

Tisztelettel:

See City Közlekedési Központ

TICOLA

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
117
22
Nagyberény
V4 karakter
Brian Addams
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Tisztelt Dominique Jones!

Brian Addams vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ társaság belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!

A panaszt átvizsgáltam, és úgy vélem, hogy az SCKK-03-as vontató sofőrje -Benjamin Laprhoarig- nem megfelelő viselkedési formát tanúsított a szolgáltatás teljesítése során. Ez magában foglalja legelőször is az udvariatlan magatartást az ügyféllel szemben, másodszor a baleset okozását, harmadrészről pedig a hatósággal szembeni tiszteletlenséget.

Az érintett az Etikai Kódex 4. pontját figyelmen kívül hagyta, mely így szól:

"Minden munkavállaló, amennyiben Központtal kapcsolatos tevékenységet végez vagy a Központ területén tartózkodik, fegyelmezett, udvarias, de határozott magatartást kell tanúsítson."

Az érintett az Etikai Kódex 4. pontját figyelmen kívül hagyta, mely így szól:
"A sofőr maximálisan tartsa be a KRESZ szabályokat, vezetési stílusát jellemezze a defenzív vezetési elv, a forgalomban való részvétele ne keltsen félelmet az ügyfélben és a forgalom többi résztvevőiben. Legyen határozott, mellőzze a durvaságot és az erőszakot."

Az érintett az Etikai Kódex 7. pontját figyelmen kívül hagyta, mely így szól:
"A rendőrség, valamint minden hatósági jogkörben eljáró személlyel szemben határozott, de előzékeny és udvarias magatartást kell tanúsítani, a hatáskörükben eljáró személyeket intézkedésükben támogatni kell.
A hatósági jogkörben eljáró hivatalos személyek, illetve a megfelelő jogkörrel felruházott ellenőrök rendelkezéseit, utasításait, amennyiben azok a sofőr tudomása szerint jogszabályba, vagy az Kódexben meghatározottakkal nem ütköznek, ellenvetés nélkül végre kell hajtani. Amennyiben a végrehajtást a sofőr megtagadja, vele szemben a legszigorúbb szankció alkalmazandó. Ha az adott rendelkezés ellentétben áll valamelyik utasítással, a vonatkozó jogszabályok szerint írásban célszerű panaszt tenni."

Ezáltal Benjamin Laprhoarigot többszörös figyelmeztetésben részesítem: 2x a "A sofőr viselkedése általában", valamint a "Magatartás hivatalos személlyel szemben" pont végett, amelyek az "Etikai Kódex által megszabott viselkedés forma figyelmen kívül hagyása" rendelkezésre vezethetőek vissza.

Kitérnék arra, hogy a sértett Lada márkájú gépjárműve teljes körű karosszériamunkáját megilleti a kártérítés joga. Így amennyiben a javítás után kapott áfá-s számlát nálam bemutatja, abban az esetben a teljes szervizelés anyag- illetve munkadíja -ebből kivételt képez a jármű motorja- kiegyenlítésre kerül.

Los Santos, 2022.02.08.
Tisztelettel:

Brian Addams

• Tetszik
Reactions: Keep.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.