- 2019. 01. 17.
- 390
- 768
- V4 karakter
- Deverina Ina Kaamil
- LV karakter
- Deverina Ina Kaamil
- V2 karakter
- Kamilla McCarthy
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
✉ belsoellenorzesiosztaly@nav.hu
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
Panasztevő neve:
<< Deverina Ina Kaamil >>
Panasztevő születési helye, ideje:
<< 1970.07.04 >>
Panasztevő telefonszáma:
<< 387611888282 >>
Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< Castro zászlós, 1172. >>
Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< 1172. >>
Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< Nem ismert >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< Blueberry Zálogház parkoló,2024.03.17 21:18 >>
A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<< Jogszerűtlen intézkedés, nem történt kihallgatás. Rágalmazás miatt hoztott be az úr társával. Miután behoztak a SanFierrói kapitányságra, társa eltünt, engem pedig mr Castró átmotozott, megnézte a személyigazolványom a portán, ismertette a jogaimat. Közöltem, hogy tisztában vagyok a jogaimmal, és várom a kihallgatást. Mr.Castro azt mondta nem fog kelleni kihallgatás, és egyből a cellába vezetett. Az őrizetbevétel okát sem teljesen értem, mivel elhagytam a helyszínt miután felszólított, de 30másodpercre rá kiszállt autójukból, zálogháznál, és gondolom, mondván, hogy van még egy hely az autóban utánam eredt, hogy behoznak engem is, megbilincseltek és így kerültem ide. A Kihallgatás elmulasztását újra kiemelném. >>
Melléklet:
<< https://pastebin.com/njUFigPy >>
✉ belsoellenorzesiosztaly@nav.hu
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
Panasztevő neve:
Panasztevő születési helye, ideje:
<< 1970.07.04 >>
Panasztevő telefonszáma:
<< 387611888282 >>
Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< Castro zászlós, 1172. >>
Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< 1172. >>
Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< Nem ismert >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< Blueberry Zálogház parkoló,2024.03.17 21:18 >>
A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<< Jogszerűtlen intézkedés, nem történt kihallgatás. Rágalmazás miatt hoztott be az úr társával. Miután behoztak a SanFierrói kapitányságra, társa eltünt, engem pedig mr Castró átmotozott, megnézte a személyigazolványom a portán, ismertette a jogaimat. Közöltem, hogy tisztában vagyok a jogaimmal, és várom a kihallgatást. Mr.Castro azt mondta nem fog kelleni kihallgatás, és egyből a cellába vezetett. Az őrizetbevétel okát sem teljesen értem, mivel elhagytam a helyszínt miután felszólított, de 30másodpercre rá kiszállt autójukból, zálogháznál, és gondolom, mondván, hogy van még egy hely az autóban utánam eredt, hogy behoznak engem is, megbilincseltek és így kerültem ide. A Kihallgatás elmulasztását újra kiemelném. >>
Melléklet:
<< https://pastebin.com/njUFigPy >>
Aláírás: