Panasz egy sofőrre.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Levy1

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
328
138
V4 karakter
Levy Hardwick
LV karakter
Alex L Rashford

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Levy Hardwick
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
+38-76-556-5185
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
Ismeretlen, rendszáma SCKK 36
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
Frontális ütközés okozása, szembesávban veszi be a kanyart, mikor odamentem megbeszélni az esetet azt mondta, hogy leszarja és van jobb dolga ennél. Ezek után elhajtott, ott hagyott eltört kézzel és egy totálkáros autóval. Az incidensről fedélzeti kamerás felvételem is van. (
)
sckkicon.png

TheAreJee

Újonc
2023. 04. 05.
37
45
V4 karakter
Peter O Grady
Tisztelt Levy Hardwick!
Ezúton értesítjük Önt, hogy panasza beérkezett adatbázisunkba, feldolgozását megkezdtük. Vállalatunk egyik ellenőre legkésőbb három napon belül felveszi önnel a kapcsolatot a továbbiakkal kapcsolatban. Mindaddig amíg ez nem történik meg, szíves türelmét kérjük.
Megértését köszönjük.

Üdvözlettel,
See City Közlekedési Központ

TheAreJee

Újonc
2023. 04. 05.
37
45
V4 karakter
Peter O Grady
Tisztelt Levy Hardwick!

Ezúton tájékoztatom Önt, hogy panaszát átnéztem, a taxiba szerelt fedélzeti kamera felvételeit lekértem, a kapott felvételeket elemeztem, össze vetettem.
A kapott eredmények alapján jogosnak ítélem panaszának azon részét mely a(z) SCKK-36 rendszámmal rendelkező taxi sofőrjét, nevezett Migo Feldman-t közlekedési szabálysértés(ek) vádjával állítja szembe, ugyanakkor a(z) SCKK-36 jármű fedélzeti kameráin látható hogy, panaszának azon fele mely cserbenhagyással vádolja alkalmazottunkat nem megalapozott.

A tények figyelembe vételével, hosszas mérlegelés után meghoztam döntésem.
Nevezett Migo Feldman 2024. 01. 14.-én szolgálati járművével, egy Skoda Octavia VRS Estate típusú járművel melynek rendszáma SCKK-36 a következő szabálypontokat sértette meg:
  • Házirend 1101/2023 I/4§.4. -
    "...megőrizze, továbbá az előírásoknak megfelelően kezelje rábízott, illetve használt eszközöket, óvja a Központ létesítményeit, felszereléseit..."
  • Házirend 1101/2023 I/5§.5. -
    "...azonnal jelentse a Központ valamely vezetőjének ha saját magát, társait vagy másokat veszélyeztető helyzetet, tevékenységet, illetve valamilyen rendkívüli eseményt vagy balesetet észlel..."
  • Etikai kódex 1308/2023 III/4§.3. -
    "...A sofőr maximálisan tartsa be a KRESZ szabályokat, vezetési stílusát jellemezze a defenzív vezetési elv, a forgalomban való részvétele ne keltsen félelmet az ügyfélben és a forgalom többi résztvevőiben. Legyen határozott, mellőzze a durvaságot és az erőszakot..."
Ennek fényében Sofőr I. beosztásban lévő nevezett Migo Feldman-t kötelezzük a gépjármű helyreállítási költségének teljes összegű megtérítésére, illetve egy, a hivatal által levezetett pálya alkalmassági vizsgálat teljesítésére melyet még a héten végre kell hajtson.

Amennyiben a vizsgálat eredményével kapcsolatban kivetni valója van, fellebbezhet a következő elérhetőségek egyikén:
Telefonszám: +38-76-301-7093
Székhely: 1121, See City, El Corona utca 1.

Üdvözlettel,
Peter O Grady
Minőségellenőr
2024. 01. 17. 17:54

• Tetszik
  • Menő
Reactions: Néma és .Hunor
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.