Panasz egy sofőrre.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Szilvaa

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
109
20
Veszprém
V4 karakter
Jackob Jorden

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Jackob Jorden
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
+38-76-115-3972
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
BMW 5 F11, rendszáma pedig: AA FE 68
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
APMS felől haladtam épp a híd felé a dolgomra, amikor is az út másik felén (bal oldalon) egy sárga BMW 5 F11 körültekintés nélkül megszeretett volna fordulni majd belém hajtott. Szerencsére egyedül tartózkodtam a kocsiban így csak nekem esett bajom, viszont komolyabb a lábam annyira megsérült hogy 14 napon felül gyógyuló sérüléseket szereztem. A másik autóban az említett sárga taxiban kettő személy tartózkodott, a sofőr és egy utas. Nekik elmondásuk szerint nem esett bajuk. Miután az autóval többszörösen megröpültem és métereket csúsztam vele. Eszméletemet ugyan nem vesztettem szerencsére a maguk által alkalmazott sofőr egyáltalán nem szeretett volna segíteni. Amikor is oda jöttek mondtam nekik hogy hívjanak mentőt mert megsérültem, és erre az a válasz érkezett hogy '' Hívjak magamnak'' '' Nagyfiú vagyok már nem kell a kezemet fogni'' és társai. Hívtam volna ha lett volna telefonom. Többször beszólogattak mikor megláttam hogy a szerelő telepről egy rendőrkocsi fordult ki, erőt vettem magamon és azonnal kiabáltam nekik. Ekkor a sofőr elővette a telefonját és hívott gyors egy mentőt. Mire a rendőröknek elmondtam mi a helyzet úgy kiabált oda a sofőr hogy '' ő már hívott''. Ezután kiérkeztek pár percre rá a mentők majd ellátták a sérüléseimet és különböző injekciókat adtak be. Ezután az eltátás után szerettem volna megkérni a sofőr hogy fizesse ki az károkat, mint a sérülést mint az autón lévő anyagi károkat. Erre a válasz csak annyi volt '' Ott fent az erdőben van egy faház, menjek oda fel és ott fütyüljek. Valaki majd biztos fizet''. Szerintem ez nem egy sofőrhöz méltó viselkedés, főleg hogy hibázott és komoly személyi sérülést okozott. A várakozás alatt még olyan mondatok is elhalasztódtak hogy '' Utasom van nem fogok itt 10-15 percet várni még kijön a mentő''. Az történtek felett nem vagyok hajlandó eltekinteni és az esetről fedélzeti kamerás felvétel is készült. Tény hogy a sebességhatárt túllépve közlekedtem, de egy Golf 1-el, és ez még mindig nem ok az elsőbbség elmulasztására.
sckkicon.png

• Fire
Reactions: Márk44

Sjölejon

Barangoló
2019. 05. 05.
109
34
V4 karakter
Drake R Doherty
LV karakter
-
V2 karakter
-
Tisztelt Jackob Jorden!

Panasza beérkezett adatbázisunkba és feldolgozásra került. A Központ egyik belső ellenőre három napon belül kivizsgálja az esetet, majd ezután felveszi önnel a kapcsolatot! Addig is szíves türelmét kérjük, megértését köszönjük!

Tisztelettel:

See City Közlekedési Központ

• Tetszik
Reactions: Szilvaa

Sjölejon

Barangoló
2019. 05. 05.
109
34
V4 karakter
Drake R Doherty
LV karakter
-
V2 karakter
-
Tisztelt Jackob Jorden!

Edward Brown vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ társaság belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!

A panaszát átvizsgáltam, és úgy vélem, hogy az AA-FE-68-as taxi sofőrje (Aristo Norton) viselkedése valóban nem volt a helyén való, valamint figyelmetlen is volt és ezzel megszegte az etikai kódex egyik pontját.

Az érintett személy az etikai kódex III./4. pontját hagyta figyelmen kívűl, mely így szól:
"Minden munkavállaló, amennyiben Központtal kapcsolatos tevékenységet végez vagy a Központ területén tartózkodik, fegyelmezett, udvarias, de határozott magatartást kell tanúsítson.
Tettlegességet, vagy durva magatartást tanúsítani tilos. Tartózkodni kell a jogos önvédelmet meghaladó reagálásoktól. Az önbíráskodás semmilyen körülmények között sem megengedett.
A sofőr maximálisan tartsa be a KRESZ szabályokat, vezetési stílusát jellemezze a defenzív vezetési elv, a forgalomban való részvétele ne keltsen félelmet az ügyfélben és a forgalom többi résztvevőiben. Legyen határozott, mellőzze a durvaságot és az erőszakot."

Ezáltal szóbeli figyelmeztetésben részesítem Aristo Norton-t az "Etikai Kódex által megszabott viselkedés forma figyelmen kívül hagyása" indokkal.
Valamint amennyiben a baleset következtében személyi vagy vagyoni kár keletkezett, úgy önt megilleti a kártérítés joga. Így amennyiben ha rendelkezik javítás vagy kórházi ellátás után kapott csekkel és szeretne élni a kártérítés jogával, úgy kérem, hogy a központ telephelyén keressen fel egy vezetőségi tagot.

Los Santos, 2023.10.02.
Tisztelettel:
Edward Brown

• Tetszik
Reactions: Szilvaa
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.