Tisztelt Jackob Jorden!
Edward Brown vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ társaság belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!
A panaszát átvizsgáltam, és úgy vélem, hogy az AA-FE-68-as taxi sofőrje (Aristo Norton) viselkedése valóban nem volt a helyén való, valamint figyelmetlen is volt és ezzel megszegte az etikai kódex egyik pontját.
Az érintett személy az etikai kódex III./4. pontját hagyta figyelmen kívűl, mely így szól:
"Minden munkavállaló, amennyiben Központtal kapcsolatos tevékenységet végez vagy a Központ területén tartózkodik, fegyelmezett, udvarias, de határozott magatartást kell tanúsítson.
Tettlegességet, vagy durva magatartást tanúsítani tilos. Tartózkodni kell a jogos önvédelmet meghaladó reagálásoktól. Az önbíráskodás semmilyen körülmények között sem megengedett.
A sofőr maximálisan tartsa be a KRESZ szabályokat, vezetési stílusát jellemezze a defenzív vezetési elv, a forgalomban való részvétele ne keltsen félelmet az ügyfélben és a forgalom többi résztvevőiben. Legyen határozott, mellőzze a durvaságot és az erőszakot."
Ezáltal szóbeli figyelmeztetésben részesítem Aristo Norton-t az "Etikai Kódex által megszabott viselkedés forma figyelmen kívül hagyása" indokkal.
Valamint amennyiben a baleset következtében személyi vagy vagyoni kár keletkezett, úgy önt megilleti a kártérítés joga. Így amennyiben ha rendelkezik javítás vagy kórházi ellátás után kapott csekkel és szeretne élni a kártérítés jogával, úgy kérem, hogy a központ telephelyén keressen fel egy vezetőségi tagot.
Los Santos, 2023.10.02.
Tisztelettel:
Edward Brown