Panasz -> Edward Chris

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

S.Mateoo

Barangoló
2020. 12. 27.
145
84
V4 karakter
Lena Scott
LV karakter
Salvatore Mateo

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Lena Scott
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
+38-76-766-1603
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
Ismeretlen személy, SCKK-20 autó sofőrje 2024.01.25-én 17:00-tól.
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
Az Úr nem a legrövidebb úton tetszett elvinni a kért helyszínre, mikor tudattam vele szimplán annyi információt mondott, hogy száljak ki ha valami nem tetszik.
https://streamable.com/e45fyl ;
sckkicon.png

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: bederitoo

TheAreJee

Újonc
2023. 04. 05.
37
45
V4 karakter
Peter O Grady
Tisztelt Lena Scott!
Ezúton értesítjük Önt, hogy panasza beérkezett adatbázisunkba, feldolgozását megkezdtük. Vállalatunk egyik ellenőre legkésőbb három napon belül felveszi önnel a kapcsolatot a továbbiakkal kapcsolatban. Mindaddig amíg ez nem történik meg, szíves türelmét kérjük.
Megértését köszönjük.

Üdvözlettel,
See City Közlekedési Központ

TheAreJee

Újonc
2023. 04. 05.
37
45
V4 karakter
Peter O Grady
Tisztelt Lena Scott!

Ezúton tájékoztatom Önt, hogy panaszát átnéztem, a taxiba szerelt fedélzeti kamera felvételeit lekértem, a kapott felvételeket elemeztem, össze vetettem.
A kapott eredmények alapján jogosnak ítélem panaszának azon részét mely a(z) SCKK-20 rendszámmal rendelkező taxi sofőrjét, nevezett Edward Chris-t hibás útvonal választás vádjával állítja szembe, ugyanakkor a(z) SCKK-20 jármű fedélzeti kameráin hallható hogy, panaszának azon fele mely tiszteletlen viselkedéssel vádolja alkalmazottunkat nem megalapozott.

A tények figyelembe vételével, hosszas mérlegelés után meghoztam döntésem.
Nevezett Edward Chris 2024. 01. 25.-én szolgálati járművével, egy Audi A8 D4 típusú járművel melynek rendszáma SCKK-20 a következő szabálypontokat sértette meg:
  • Etikai kódex 1308/2023 III/1§.1. -
    "...A sofőr feleljen meg a jogszabályi feltételeknek, rendelkezzen az átlagost meghaladó helyismerettel...."
  • Etikai kódex 1308/2023 III/5§.1. -
    "...Amennyiben az ügyfélnek nincs kérése, vagy javaslata, mindig a legrövidebb és/vagy legcélszerűbb útvonalat kell választani..."
Ennek fényében Próbaidős beosztásban lévő nevezett Edward Chris-t kötelezzük egy a központ által levezényelt helyismereti továbbképzés teljesítésére mely végén a munkavállaló köteles záróvizsgát tenni, melynek eredménye meg kell haladja a 80%-ot a további munkavégzés engedélyezéséhez.

Amennyiben a vizsgálat eredményével kapcsolatban kivetni valója van, fellebbezhet a következő elérhetőségek egyikén:
Telefonszám: +38-76-301-7093
Székhely: 1121, See City, El Corona utca 1.

Üdvözlettel,
See City Közlekedési Központ
2024. 01. 30. 20:13

• Tetszik
Reactions: S.Mateoo
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.