Tisztelt Lena Scott!
Ezúton tájékoztatom Önt, hogy panaszát átnéztem, a taxiba szerelt fedélzeti kamera felvételeit lekértem, a kapott felvételeket elemeztem, össze vetettem.
A kapott eredmények alapján jogosnak ítélem panaszának azon részét mely a(z) SCKK-20 rendszámmal rendelkező taxi sofőrjét, nevezett Edward Chris-t hibás útvonal választás vádjával állítja szembe, ugyanakkor a(z) SCKK-20 jármű fedélzeti kameráin hallható hogy, panaszának azon fele mely tiszteletlen viselkedéssel vádolja alkalmazottunkat nem megalapozott.
A tények figyelembe vételével, hosszas mérlegelés után meghoztam döntésem.
Nevezett Edward Chris 2024. 01. 25.-én szolgálati járművével, egy Audi A8 D4 típusú járművel melynek rendszáma SCKK-20 a következő szabálypontokat sértette meg:
Etikai kódex 1308/2023 III/1§.1. -
"...A sofőr feleljen meg a jogszabályi feltételeknek, rendelkezzen az átlagost meghaladó helyismerettel...."
Etikai kódex 1308/2023 III/5§.1. -
"...Amennyiben az ügyfélnek nincs kérése, vagy javaslata, mindig a legrövidebb és/vagy legcélszerűbb útvonalat kell választani..."
Ennek fényében Próbaidős beosztásban lévő nevezett Edward Chris-t kötelezzük egy a központ által levezényelt helyismereti továbbképzés teljesítésére mely végén a munkavállaló köteles záróvizsgát tenni, melynek eredménye meg kell haladja a 80%-ot a további munkavégzés engedélyezéséhez.
Amennyiben a vizsgálat eredményével kapcsolatban kivetni valója van, fellebbezhet a következő elérhetőségek egyikén:
Telefonszám: +38-76-301-7093
Székhely: 1121, See City, El Corona utca 1.
Üdvözlettel,
See City Közlekedési Központ
2024. 01. 30. 20:13