Elutasítva Pamela Watts - Vigar

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

secretgabor

Barangoló
Támogató
2020. 06. 02.
78
106
King Monroe Sound
V4 karakter
Pamela Watts
LV karakter
Pamela Watts
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Pamela Watts >

Kitiltás időpontja:
<
2021. 12. 17. 22:31 >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Vigar >

A kitiltás indoka:
<
OOC kereskedelem. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Megbántam amit még annó tettem. Erre lehet azt mondani, hogy akkor kellet volna megbánnom mikor megtettem ezt a dolgot de akkor még életkorba számítva 14 éves lehettem és nem hittem volna, hogy ez ekkora jelentőséggel számít. Így utólag belegondolva megbántam amit annó tettem. Nem gondoltam át, hogy mit teszek. Lehet nemtudjátok, hogy ez az egész OOC ker miért is történt valójában. Leírom tudom, hogy ez nem fog a bíráló adminnak semmit se számítani de jobb tisztázni. Még akkoriban nagyon sok haverom volt aki a V3 Lv szerverén játszott. És az egyik napon az akkori haverom mondta, hogy most nagyon megvannak szorulva pénz ügyileg nemtudott elmenni dolgozni és szükségük volt, hogy tudjanak legalább ételt venni. Én nyílván utaltam neki 10.000Ft-ot, hogy tudjak neki segíteni. De nyilván őt nem ismertem a valóéletbe személyesen mivel Magyarország másik felén lakott. Én azért a 10.000Ft-ért cserébe kaptam tőle egy Chevrolette c150-et (Nemtudom a pontos nevét) meg 1 millió dollárt. Ez az egész akkor tudódott ki mikor a másik haveromat elvileg indokolatlanul rakták Jailbe és akkor mondta el az adminnak. (Azt, hogy ő honnan tudta azt nem tudom mivel senkinek nem mondtuk el ezt a dolgot.) Tudom, hogy nagy eséllyel nem fogok erre az UB kérelemre UB-t kapni de már több éve próbálkozok ezzel hátha egyszer visszamehetnék a szerverre. V4-en még soha nem játszottam és nagyon kíváncsi vagyok, hogy hova is fejlődött a szerver azóta mióta nemtudok játszani. 2021-óta sokat komolyodtam, sok dologba már teljesen más a véleményem. Múlthéten tettem le egy vizsgát Programozásból, Weblap fejlesztésből, meg Hálózatokból. Amit fentebb leírtam, hogy vagyont amit kaptam azt nyugodtan elvehetik tőlem. (A Chevrolette már nincs meg szóval 1,5millió $kb amit összesen szereztem.) Várom kedves válaszát a bíráló adminnak! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.