Elutasítva Pamela Watts - Vigar

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

secretgabor

Barangoló
Támogató
2020. 06. 02.
83
109
King Monroe Sound
V4 karakter
Pamela Watts
LV karakter
Pamela Watts
zoldlogo.png

Neved:
< Pamela Watts >

A ban időpontja:
< 2021-12-17 22:31:29 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Vigar >

A ban oka:
< OOC kereskedelem. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szóval hol is kezdjem. Az életem 2021-ben eléggé változatos volt. Jött Májusban egy Lány akibe megbolondultam Kb. lett egy olyan barátom akibe mindig megbízhattam. Konkrétan ez a 2021-es évem volt eddig a legjobb. Akkor tudtam igazán boldog lenni és tényleg élvezni az életet. Ez is volt egy pár hónapig, míg annak a kapcsolatnak hirtelen vége lett, és utána rá egy hónapra azt a bizonyos Ricsi nevű barátomat minden hogyan elvesztettem hogy már nem is akart tudni rólam. Utána minden egyes nappal mentem lejjebb a lejtőn, míg azt láttam hogyha hazudok azzal megtudom oldani minden problémám és könnyebben érem el a céljaimat. 2021 Decemberén az egyik jó barátom akivel nyáron egésznap a SeeMTA LV szerveren játszottunk és ő abba hagyta a játékot. És ugye 2021 decemberébe Kezdődőtt el úgymond minden. Akkor mondta hogy van egy Xy vagyona a szerveren amit IRL pénzért nagyon szívesen eladna nekem. Eleinte nem érdekelt a dolog mert tudtam hogy szabály ellenes lenne és magammal szúrnék ki. De mindennappal ahogy halottam és mondta hogy: "Gábor ott van a vagyon a felét oda adom neked 5000 Ft.-ba és hidd el neked is megéri". Végül addig hallgattam míg arra rátudott venni hogy belemenjek ebbe a Buta játékba. Én elküldtem neki a Pénzt Utalással ő feljőtt a szerverre oda adta a vagyont és lelépett. Akkor azt éreztem hogy igaz hogy már előtte is szép vagyonom volt de így mégtőbb van. Azt hittem hogy ezzel több lehetek a szerveren. De egy decemberi estén azaz 2021. December. 17.-én Nálam aludt kettő jóbarátom. Névszerint Pisti és Norbi. Aznap nagyon levoltam szedálva a múltban történt dolgok miatt. Én éreztem hogy aznap fog valami döntő pillanat történni. És be is igazolódott. Névszerint Pisti barátom keltett fel 22:35 körül hogy: "Gábor bannoltak téged a see-ről". Előszőr azt hittem hogy csak beakar ugratni engem hogy végre felkeljek. De sajnos igaz volt amit mondott. És azóta több mint egy év telt el amiben sok meghatározó pillanat volt. Őszintén tíszta szívemből bánom az összes tettemet amit megtettem a múltba. Sokan vertek át, sokan utáltak meg mert nem voltam szimpatikus sok embernek. De egy ideje kinyitottam a szemem és mindent máshogyan fogok fel. Ebben az egy évben történtek olyan dolgok mint pl: Barát elvesztése, Csalódtam emberekbe, Közel álló szerettem eltávozása közülünk. És ezek felnyitották a szemem egy normális felfogásra. És minden hibámat amit tudom hogy van azt fejlesztem míg elnem hagyom azt a hibát. Saját magamnak teremtem a pénzemet ez által is hogy jobban bánjak a pénzzel mert az sincs ingyen és munka kell erőfeszítés kell hogy azt meglehessen teremteni. Egyre többet tanulok hogy magamat tudjam fejleszteni minden hibámmal együtt. 2021-ben mikor még az Általános iskola 8. osztályát jártam végig. Az akkori tanulmányi eredményem maximum a hármas volt amit kitudtam hozni magamból. Akkori időben minden dolgot rosszul fogtam fel. Most Már 9. osztályba járok a Szent Benedek Budaörsi technikumba. Úgy hogy itthon néha veszem elő a tankönyvet a legtöbb jegyem ígyís 5-ös. Minden célomat lassan de eltudom érni. Megvolt a nagy célom hogy 2022.-ben meglegyen az első Jordan 1 Mid Sneakerem. Az meg lett és olyan jól tőltött el az a érzés hogy mostmár van 3 Jordanem 1 Air Forceom 1 Yezzy Boost 350-em és csomó olyan dolgom amit tudom hogy a más ember nem ismeri vagy ha ismeri is tudja hogy milyen mennyibe kerül és hogy nem vagyok már egy átlag gyerek. Minden nappal haladok az újabb és újabb céljaim felé. Már egy ideje az lett a fő célom hogy visszajuthassak a SeeMTA Lv közzönségébe. Régebben az egésznapomat a szerveren töltöttem el. Nagyon sok barátomat itt találtam meg. Igaz volt idő mikor nem jártam fel mert nem volt siker érzetem. Viszont megismertem még a régi Renzo autóvontatós cég tulajdonosait és a benne lévő tagokat akik állandóan segítettek, és támogattak. És minden egyes nappal jött a siker érzet hogy amit elterveztem eltudok érni a szerveren legálisan. Ez már olyan volt mint egy második család akihez szivesen megyek és velük töltöm az időmet. Őszintén beszélve most is bánom az összes tettemet amiket megtettem. Nem volt szándékom senkit se bántani. Pár hete elkezdtem egy Tanfolyamot aminek a neve: Emberi Lélek És Anotómia tan. És megtudtam hogy az embernek van egy normális gondolkodási rendje ésvan a ReAktív ami egy régebbi eseménynek a dolgait felhozza és a test az olyan Autómata ként reagál mintha az meglenne írva. Szóval akkor konrétan nincs magánál az ember és automatikusan teszi meg a rosszabbnál rosszabb dolgokat. Ez volt velem is és probáltam magam kimenteni a csapdából. Most is egy előadásról jöttem haza és újabb tudással tudtam zárni a napot. És szerintem inkább leírom őszintén a dolgokat mintha összevissza beszélnék. Sajnos tudom hogy erre mi lesz a válasz de soha nem adom fel mert mindenki tehet meg olyan dolgot amit már akár egy év után megbánhat. Az én felfogásom szerint mindenki megérdemel el második esélyt ahol megmutathatja azt hogy az elmúlt időben igenis hagyott időt változni magának hogy jobb ember legyen. Én szívesen bebizonyítanám a kedves adminoknak hogy jobb ember lettem és nem teszek meg úgy dolgot hogy ne goldoljak bele hogy mi lesz a következménye. Elfogadom akár a legnagyobb AJ-t is mert számomra ez a szerver annyit ér mint egy jóbarátom akiért mindent megtennék hogy újra velem lehessen és boldog legyek ha foglalkozhatok vele. És így utoljára tényleg őszinte bocsánat kérésemet nyújtom mindenkinek akinek fájdalmat okoztam és megbántam az összes tetteimet. Várom kedves válaszát a bíráló adminnak!
Üdv: Pamela Watts >

• Tetszik
Reactions: kixter

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Marad a ban.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.