Neved:
< Pamela Watts >
A ban időpontja:
< 2021-12-17 22:31:29 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Vigar >
A ban oka:
< OOC Kereskedelem. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Kedves Bíráló Adminisztrátor!
Azért írom ezt az UnBan kérelmet mert megbántam a tetteimet. Eltelt majdnem fél év és ez idő alatt sokat komolyodtam minden pontban. Abban az időben nem volt túl jó passzban az életem. Akkoriban volt egy nagy szerelmi csalódás az életemben és nem tudtam hogy amiket teszek milyen következményei lesznek. Több mint egy éve voltam a SeeLV tagja. Sok barátom volt sok ismerős. Ami volt célom elértem. inenn is szeretnék bocsánatot kérni Vigartól, meg Kontól privátban való félrevezetés miatt. Azt hittem ha hazudok megoldódik minden problémám. De ezt rosszul gondoltam. Mint ahogy mondtam akkoriba nem volt túl jó az életem és állandóan hazudtam. Azóta ezt is megtanultam hogy nemszabad. Fél év után érettebb lettem és megtanultam egy kettő dolgot. Szeretnék ismét visszatérni az LV közönségéhez. Itt tudok igazán kikapcsolódni. És még bocsánatot szeretnék kérni a barátaimtól hogy ezt tettem és hogy csalódtak bennem. Amit szereztem pénz OOC kereskedéssel azt mindenféle képen oda szeretném adni egy SA-nak. Mivel egy C1500 meg 900.000$ ütötte a markomat. C1500-at 500.000$ környékén adtam el. Azaz 1,4 Millió $-t adnék a SA-nak. De ha ez nem elég akkor még Account Resiben is benne lennék. Mindenféle képen szeretnék vissza menni a Szerverre. Nem áll szándékomba Multi Accountot csinálni és nem is tenném meg. Szerintem mindenki megérdemel egy 2. Esélyt. Tudom tisztában vagyok a tetteim súlyosságával de őszinte vagyok de nagyon hiányzik nagyon a Szerver, a Közönség, a sok RP, új emberekkel való ismerkedés. Őszintén minden hiányzik. Nagyon vissza szeretnék menni és több szabálysértést esküszöm hogy nem fogok elkövetni.
Várom kedves válaszát a bíráló Adminnak!
Pamela Watts. >