Neved:
< Pamela Watts >
A ban időpontja:
< 2021-12-17 22:31:29 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Vigar >
A ban oka:
< OOC kereskedelem. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szépnapot! Először is azzal kezdeném azzal, megbántam a cselekedetem, hogy OOC kereztem.. Pár hónapja írtam egy UB kérelmet, de az el lett utasítva. Nagyon vissza szeretnék jönni a szerverre. Hiányzik a közönség, rp-k, sok barátom. Természetesen amit szereztem OOC kerrel pénzt, azt a bíráló adminnak leadnám. Egy nagyobb AJ fejében is elfogadom a UnBant ha lehetséges,, Tisztában vagyok vele, hogy megszegtem a Játékszabályzatot amit NEM kellet volna megtennem. Bevallom egy dolog miatt fordultam az OOC kereskedelemhez, mert egy barátom adta el a vagyonát, és én meg nagyon meg akartam venni egy Autót.. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle... És őszintén inenn is bocsánatot szeretnék kérni Vigartól, hogy privátban félre akartam vezetni a hazugságaimmal.. Nem akarom a magánéletemre fogni, hogy akkoriban miért hazudtam sok embernek, de egyszerűen azt hittem, hogy eltusolhatom a tetteim következmények nélkül. Illetve ha megkapom az UnBant, akkor szeretném leadni a frakció itemeket. (Garázs kulcs, kapu kulcs). Nagyon remélem, hogy kaphatok egy 2. esélyt... Sokszor támogattam a szervert PP-vel. És ha lenne lehetőségem még szívesen támogatnám a szervert. Köszönöm szépen, hogy elolvastad! Várom kedves válaszát a bíráló adminnak. >