Neved:
< Pamela Watts >
A ban időpontja:
< 2021-12-17 22:31:29 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Vigar >
A ban oka:
< OOC kereskedelem. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szóval ez az egész már majdnem egy éve történt. Akkor még nemtudtam hogy amit teszek annak van következménye. Nem gondoltam volna hogy fogok bant kapni. Amit a mostmár teljesen megértek. Inenn is szeretnék bocsánatot kérni azoktól akiket esetleg át vágtam volna. Nagyon megbántam amit tettem. Mostani fejjel már tudom hogy rossz döntést hoztam még akkor. Az egészet azért csináltam hogy a régi ZipTie rendszámú E46-om visszavásárolhassam. Tudom hogy rossz dolgot tettem amivel már talán soha nem tudok újra játszani a szerveren. Ez idő alatt nagyon sokat változtam, tapasztaltam ezekből. Sokszor basztak át sok fájdalmat éltem meg és az összessel erősebb is lettem. Már nagyon hiányzik a szerver a közzönség meg a barátaim akik még a mai napig játszanak a szerveren. Nagyon remélem hogy kaphatok még egy utolsó esélyt, és ezzel is igérném hogyha meg is kapnám az utolsó esélyen UnBant, hogyha egy szabálysértésem is lenne elfogadnám a bant. Ha kell feltudok menni Ts-re megbeszélni a dolgot a bíráló Adminnal. És amit szereztem pént OOC kerrel ami nagyjából 1,2 Millió $ azt a bíráló adminnak leadnám. Bármit megteszek hogy kaphassak egy utolsó esélyt. Azt is elfogadom ha kapok egy akár 3000 Perces Jailt is. Mert nekem így is megérné hogy újra lehessek a szerver tagja és tudjak újra Rp-zni. Már kipróbáltam egypár szervert de az összeset pár órán belül abba hagytam mert nekem azok nem jöttek be és nekem csak ez a szerver az ami a tökéletes és patika. Várom kedves válaszát a bíráló adminnak! Üdv: Gábor >