Pal Peco - Codyy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Akosh

Újonc
2022. 07. 20.
35
24
V4 karakter
Pal Peco
LV karakter
Sal Peco
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Pal Peco

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
@Codyy

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő bírálat. Este 10-kor találkoztunk 2 sráccal egy parkolóban. Kértünk tőlük egy fuvart a kocsimig, a kocsiját miközben utaztunk bezárta. Ahogy megérkeztünk a helyszínre azt mondta ameddig nem fizetünk nem enged ki minket, mi a mi állásunkat tartottuk, hogy amíg nem nyitja ki addig nem fizetünk. Ő inkább elvitt minket a semmi közepére és kilépett. Éjszaka 1 körül megláttuk a kocsiját és őt a zacis parkolóba. Bementünk és feldúltan kérdőre vontuk, hogy mi is történt akkor. Ő nem nagyon válaszolgatott nekünk írásba hanem csak a "kapd be" emoteokat nyomogatta. A társam rp-vel meglökte mire neki nem volt semmi reakciója. Ő megütött engem mire nekünk az volt a válaszunk, hogy elővettük a golf ütőt és megütöttük. Futásnak is indult viszont szemmel láthatóan belső nézetbe futott így amíg 3 perc alatt egyszer sem fáradt el mi addig kb 3x.(Ezt az admin nem vette figyelembe) Beszállt a kocsijába és mi is üldözni kezdtük.Visszatért újra a zacis parkolóba ahol a társam kiszállt rá és golf ütővel párat a kocsijára csapott. Erre a srác írta is a reportot és megérkezett az admin. Akit üldöztünk személy ő a társamnak ooc chaten elkezdett nyomorékozni és az egész admin ügy alatt egy elég arrogáns stílust képviselt. Mi Codyyt meg is kérdeztük, hogy esetleg ts-re van e lehetőség, hogy könnyebben eltudjuk magyarázni mivel a chat elég nehézkes volt mivel a srác álladóan spammelte a chatet ugyan azokkal a dolgokkal. Ts beszélgetésre nem került sor mivel a másik fél nem egyezett bele. Én azzal a dologgal nem értettem egyet és magával a szankcióval sem, hogy én önvédelemből megvédem magam egy golf ütővel, pláne, hogy este is a semmi közepén hagyott minket és még akkor a kocsiba meg is fenyegetett minket, hogy ha nem szálunk ki akkor megöl. Ha megfenyegetett már aznap este és a zacisnál hergelt minket az emoteokkal és meg is ütött akkor én milyen indokból nem véthetném meg magamat. Teljesen jogtalannak érzem ezt a jailt, úgy hogy majdnem 1700 óra játék idővel ez a második jailem. (Az elsőt arra kaptam, hogy ooc chatre beírtam, hogy laza az agy ami csak egy sleng/mondás)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/R3jZ (Este 10-es eset)

https://armin.kim/seepaste/8I7h (Zacis eset)

Megjegyzés:
Előre is köszönöm a bírálatot!

Codyy

ivas eves
SzerverAdmin
v4
2022. 02. 18.
45
636
V4 karakter
kalo.faure
Szia, úgy gondolom az ügy alatt normálisan kifejtettem az álláspontomat, azonban itt is leírnám a történteket.

Véleményem szerint még mindig nem állja meg az a helyét, hogy zacis előtt szétpüfölitek egymást egy olyan dologért amiből szintén adminügy volt, egyébként se kéne.

Az egész ügy alatt végig bemondás alapján bizonyíték nélkül próbáltatok meggyőzni az igazatokról azonban bizonyíték nélkül nem sok mindent tudok bírálni.

Egy harmadik féltől aki végignézte az esetet kaptam kettő videót amiből tisztán kivehető, hogy bármilyen nyomósabb indok nélkül szétveritek a srácot és az autóját, lásd: videó1 - videó2.

A kapott bizonyítékok alapján bíráltam az egész ügyet.

További hozzáfűznivalóm nincs.

Yuffa

Újonc
2024. 11. 07.
4
6
V4 karakter
Sol Rayel
Szia, úgy gondolom az ügy alatt normálisan kifejtettem az álláspontomat, azonban itt is leírnám a történteket.

Véleményem szerint még mindig nem állja meg az a helyét, hogy zacis előtt szétpüfölitek egymást egy olyan dologért amiből szintén adminügy volt, egyébként se kéne.

Az egész ügy alatt végig bemondás alapján bizonyíték nélkül próbáltatok meggyőzni az igazatokról azonban bizonyíték nélkül nem sok mindent tudok bírálni.

Egy harmadik féltől aki végignézte az esetet kaptam kettő videót amiből tisztán kivehető, hogy bármilyen nyomósabb indok nélkül szétveritek a srácot és az autóját, lásd: videó1 - videó2.

2 logot is kaptál hogy mi ennek az előzménye, és igazából nem értem miért nem elég indok az hogy folyamatosan kabbe emotokat mutat felénk, megfenyeget hogy megől, megüt és sorolhatnám még. Ez azt kezdeményezte hogy verekedés után elkezd menekülni a kocsival majd visszajőn és én meg ráverek párat a kocsijára hogy ne tudjon tovább menni szerintem elég indokom volt rá. Illetve videó2be is látni hogy abbahagyjuk a verekedést majd ő törött kézzel elkezd tovább ütni de persze te ezt se vetted figyelembe, és azt se hogy a srác 3 percig fut majd egyszer sem fárad el mivel buggoltat.

Codyy

ivas eves
SzerverAdmin
v4
2022. 02. 18.
45
636
V4 karakter
kalo.faure
és azt se hogy a srác 3 percig fut majd egyszer sem fárad el mivel buggoltat.
Semmiféle buggoltatást nem történt a klipben ami fentebb is megtekinthető annyi látszik, hogy 20 másodpercig fut előletek ti pedig futás közben püföltétek ezért fáradtatok ki hamarabb ő pedig nem.

folyamatosan kabbe emotokat mutat felénk, megfenyeget hogy megől, megüt és sorolhatnám még.
Véleményem szerint ez akkor sem elegendő indok arra, hogy te civilként zacis előtt szinte agyonpüfölj valakit majd a kocsiját is szétüsd. Nagyon egyszerűen el lehetett volna kerülni ezt az ügyet ha kihívjátok ic a rendőröket.

Yuffa

Újonc
2024. 11. 07.
4
6
V4 karakter
Sol Rayel

Arra még szeretnék reflektálni, hogy egy 30perces zacis rpből, nem hinném hogy egy pár másodperces videó alátámasztaná azt a 30percet, amiért én elkezdtem ütni a kocsiját. Illetve még mindig ő ütött először. Többször is mondtuk, hogy csak megleckéztetni akartuk, videó2-n tisztán látszik, hogy kap pár ütést, és nem ütjük tovább. Ő erre törött kézzel megüt minket, mikor mi már nem ütöttük. Ez után nyílván tovább fogjuk kergetni..

Utoljára szerkesztve:

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 822
14 001
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Az egész úgy ahogy van NonRP volt. Teljesen mindegy ki kezdte, mindannyian benne voltatok.
én önvédelemből megvédem magam egy golf ütővel
Ha itt arra gondolsz, hogy az egy helyben álló autót ütögeted akkor egészen más elképzelésünk van az önvédelemről. Az admin jól járt el, nem fogunk ennek teret adni a szerveren. A panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.