- 2022. 07. 20.
- 35
- 24
- V4 karakter
- Pal Peco
- LV karakter
- Sal Peco
Panasztevő InGame neve:
► Pal Peco ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► @Codyy ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nem megfelelő bírálat. Este 10-kor találkoztunk 2 sráccal egy parkolóban. Kértünk tőlük egy fuvart a kocsimig, a kocsiját miközben utaztunk bezárta. Ahogy megérkeztünk a helyszínre azt mondta ameddig nem fizetünk nem enged ki minket, mi a mi állásunkat tartottuk, hogy amíg nem nyitja ki addig nem fizetünk. Ő inkább elvitt minket a semmi közepére és kilépett. Éjszaka 1 körül megláttuk a kocsiját és őt a zacis parkolóba. Bementünk és feldúltan kérdőre vontuk, hogy mi is történt akkor. Ő nem nagyon válaszolgatott nekünk írásba hanem csak a "kapd be" emoteokat nyomogatta. A társam rp-vel meglökte mire neki nem volt semmi reakciója. Ő megütött engem mire nekünk az volt a válaszunk, hogy elővettük a golf ütőt és megütöttük. Futásnak is indult viszont szemmel láthatóan belső nézetbe futott így amíg 3 perc alatt egyszer sem fáradt el mi addig kb 3x.(Ezt az admin nem vette figyelembe) Beszállt a kocsijába és mi is üldözni kezdtük.Visszatért újra a zacis parkolóba ahol a társam kiszállt rá és golf ütővel párat a kocsijára csapott. Erre a srác írta is a reportot és megérkezett az admin. Akit üldöztünk személy ő a társamnak ooc chaten elkezdett nyomorékozni és az egész admin ügy alatt egy elég arrogáns stílust képviselt. Mi Codyyt meg is kérdeztük, hogy esetleg ts-re van e lehetőség, hogy könnyebben eltudjuk magyarázni mivel a chat elég nehézkes volt mivel a srác álladóan spammelte a chatet ugyan azokkal a dolgokkal. Ts beszélgetésre nem került sor mivel a másik fél nem egyezett bele. Én azzal a dologgal nem értettem egyet és magával a szankcióval sem, hogy én önvédelemből megvédem magam egy golf ütővel, pláne, hogy este is a semmi közepén hagyott minket és még akkor a kocsiba meg is fenyegetett minket, hogy ha nem szálunk ki akkor megöl. Ha megfenyegetett már aznap este és a zacisnál hergelt minket az emoteokkal és meg is ütött akkor én milyen indokból nem véthetném meg magamat. Teljesen jogtalannak érzem ezt a jailt, úgy hogy majdnem 1700 óra játék idővel ez a második jailem. (Az elsőt arra kaptam, hogy ooc chatre beírtam, hogy laza az agy ami csak egy sleng/mondás) ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://armin.kim/seepaste/R3jZ (Este 10-es eset)
https://armin.kim/seepaste/8I7h (Zacis eset) ◄
Megjegyzés:
► Előre is köszönöm a bírálatot! ◄