Elutasítva Paddy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ubi

Újonc
2020. 01. 01.
6
5
V4 karakter
Amy Newston
LV karakter
Jhonson Turner
V2 karakter
Dragana Turner
zoldlogo.png

Neved:
< Igazi Nevem Bence.Accunt nevem Supergtx .Játékos nevem elfelejtettem! >

A ban időpontja:
< 2019.03.30 20:40:40 >

A ban időtartama:
< 2020.03.28 20:40:40 >

Neve, aki bannolt:
< Dinnye de Paddy által >

A ban oka:
< Szándékos öngyilkoság + Súlyos UCP. By: Paddy >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Az egyik az hogy szerintem kicsit sok ez a ban 1 év Szándékos öngyilkosságért ami nem is volt szándékos mivel kocsival vittek a rendőrők én meg el mentem wc re amire vissza jöttem kb 1 max 2 mert szomjan haltam.Annyira megbántam ezt az egészet mg azt is nagyon megbántam h elmentem wc re.Ha valamilyen módon kaphatnék ub t megprobalok minél jobb lenni ,minden verekedést elkerülni mert abbol is csak non lessz.Ha volna hajlando valaki megadni ezt az esélyt nagyon boldog lennék,nagyon de nagyon szeretnék játszani ebben a pár nem szünidőben is még .Ha esetleg jailel lehet megoldani csak pl 300 percel rendben elfogadom csak kapjam meg ezt az esélyt hogy ujra játszhassak ezen a csodás szerveren csodás közösségben.Tudom hogy azért kaptam a bant mert rontottam a közösséget de ha megkapnám ezt az esélyt megprobálnik normális lenne ugy gondolom lassan ez az 1 év elég volt hogy rájöjjek mennyi hibát követtem el.Nagyon szépen köszönöm hogy szántatok rám egy kis időt amiben elolvastátok ezt.Előre is köszönöm!!! >

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Nincs még UB sajnos.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.