Elutasítva Paddy nek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 11. 04.
1
1
V2 karakter
Dragana Turner
zoldlogo.png

Neved:

< [COLOR=#FFFFIgazi neve Bence, a bejeltkezo nevem pedig Supergtx,ig nevem nem tudom [/COLOR] >

A ban idopontja:

< 2019/03/30 20:40:40 >

A ban idotartama:

< 2020/03/28 20:40:40 >

Neve, aki bannolt:

< Dinnye ,Paddy által >

A ban oka:

< Szándékos öngyilkosság + Súlyos UCP. By:.Paddy >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos hello mielott bele fognék miért is szeretném az unbant addig elszeretném mondani hogy mennyire megbántam figyelmetlenségemet ,mert nem figyeltem a számitógépre és egy rendori rp közben éhen vagy szomjan haltam azt ki mindanám hogy epp mentünk a kocsival ezért nem figyeltem a számitógépre.Az UCP ban pedig az elozo egyhónapos bannom arra nem kaptam ub t.Még énekelni is voltam képes pedig nem tudok kommentben is csufolódtak de nem érdekell engem a célom érdekell ami pedig az hogy kapjak unbant itt a link is :
Bencének hivnak és kibannoltak lassan 1 éve és el szeretném mondani hogy miért is szeretnék unbant kérni.1.Hihetetlen mennyire megbántam de már le is irtam 2. Szeretnék játszani a szerveren a közösség nagyon tetszett csak a figyelmetlenségem oda vezetett hogy ettöl a közösségtől el kellet bucsuznom de szeretnék kérni mégegy esélyt csatlakozni a közösségbe ismét és rendesen 3.Nagyon szeretnék egy frakcio tagja is lenni.Ha esetleg csak ugy lehetne unbannolni hogy kapok aj t rendben vagy ha esetleg az hogy átrakjátok 1 hóbapra a bant Akkor rendben rendben.Elore is nagyon szépen köszönöm válaszotokat. :(.És bocsi a helyes irási hibákért.
>

• Vicces
Reactions: Keith.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.