Elutasítva Paddy-nek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 08. 06.
5
3
V2 karakter
Dragana Turner
zoldlogo.png

Neved:
< Supergtx az accunt nevem ic nevem nem tudom >

A ban időpontja:
< 2019/03/30 20:40:40 >

A ban időtartama:
< 2020/03/28 20:40:40 >

Neve, aki bannolt:
< dinnye de paddy által >

A ban oka:
< Szándékos öngyillkosság + Súlyos UCP . Paddy >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hello Bence vagyok már 5 éve rp zek.2019/03/30 20:40:40 kor egy hatalmas hibát követtem el ,akkor még nem is tudtam mekkora hibát.5 hónap kellet amire meg is értettem hogy mekkora egy idióta vagyok,már 1-2 hónappal ezelőtt is rá jöttem .Eszembe jutottak az élmények amit ez a csodálatos szerver segitségével értem el,amikor nyertem 200 ezret kaszinóba életem egyik legjobbb érzése volt de én nem tudtam abba hagyni ezért elvesztettem az egészett,szomorú voltam de egyben büszke is voltam a sikeremre.Amiért is szeretném ezt az unbant az a közösség ez a csodálatos közösség ,ennél jobb közösség nincs másik rp szerveren .Nagyon megbántam amit tettem a közösség ellen.Szeretnék ujra a közösség tagja lenni ,szeretnék ujra egy frakcio tagja lenni,szeretném a szabadidőm ezen a szerveren tölteni.Az emberiség nem talált szót arra amit érzek és amit szeretnék mondani a nagyon megbántam az kevés erre amit akarok mondani .Akármit megtennék azért hogy ujra játszhassak, ezért elénekeltem az unban dalt , nem tudok énekelni de még ezt is képes voltam megtenni azért hogy ujra játszhassak.És ha ez nem lenne elég akkor jailt és elválalok akár 500 percet is levárnék vagy többet csak ujra szeretnék játszani.Könyörgöm adjátok meg ezt a második esélyt ne tegyétek ezt velem mindenki megérdemel második esélyt . Az unban dal amit elénekeltem:
UI: köszönöm hogy szántatok rám 5 percet hogy elolvassátok ezt a levelem és meghallgassátok a dalt .Nagyon szépen köszönöm előre is! 2 órát gondolkodtam hogy hogy fogalmazzam meg
>

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Custer

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Hetente egy UnBan kérelmet lehet írni, kedden utasítottam el.
Fórumon sincs IG neved.
Az esélyeidet pedig eljátszottad.
Nincs UB.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.