Paco Goyo - Des Burt, Jarvis Lyons [Levi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bappe

Barangoló
2022. 09. 12.
80
119
V4 karakter
PACO GOYO
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Paco Goyo

Panaszra tett személy InGame neve:
Des Burt ; Jarvis Lyons

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG, szereptévesztés(?)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Sziasztok! Igazából a videóból kivehető minden, ruházat átvizsgálást szerettek volna a navosok amivel nem is lett volna semmi gond, volt nálunk fegyver, ezt egyszerűen szerettük volna kezelni, de mint a videón is kivehető, egy Revolverrel lövöm meg a fejét és nem hal bele, utána elfut és a társammal(Xander Narvaez) együtt löttük és további lővések után halt csak meg, arra gyanakszok, hogy be drogozta magát. A társa szintén elfutott ahogy rá lett tartva a fegyver(Videóból ez is szintén kivehető) illetve ahogy lőni kezdett rá az anyósonülő(Ulises Vasconcellos).

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Sziasztok, az ügyet én fogom bírálni, várom az érintett(ek) válaszát 24 órán belül.

• Tetszik
Reactions: puskás

rizsi

Barangoló
2019. 01. 10.
119
311
22
V4 karakter
kentrell patton
szevasz. a bíráló adminisztrátornak el lett küldve a mi szemszögünk, amin tisztán látszik, hogy csak a bind látszik fejed felett de a fegyvert nem veszed előre, hanem egy helyben állsz, háttal nekem. továbbá nonszensznek tartom, hogy ráírsz egy leaderre, hogy drogoztam-e, és leírta neked is hogy nem és most is leírom, hogy nem voltam bedrogozva, kevlár se volt rajtam, lelettünk lőve, semmi károtok nem származik, erre nyitsz egy panaszkönyvet, hogy csak azért is basszunk ki velük, hátha bejön?! pg részét szerintem itt megválaszoltam, szereptévesztést pedig a drogozásra érted? mert ha igen, akkor majd az adminisztrátor megválaszolja, hogy pénzügyőrként szereptévesztés-e drogozni. de leírom mégegyszer hogy nem történt ilyen, nem használtam ki a rampage bar előnyét. ha kell akkor elküldöm a napilogomat amiből szintén kiderül hogy nem használtam drogot.

Bobi

goodbyes aren't forever
2019. 01. 10.
192
828
20
Budapest
V4 karakter
Francisco Valderas
LV karakter
Quincy Mercer
V2 karakter
Az nincs
A te videódból honnan vehető ki, hogy én PG-ztem-e, avagy sem? Mert én sokat nem látok belőle, legalábbis az én részemről.
Te vetted elő a fegyvert, akkor kezdtem el futni felfelé - rám semmilyen fegyver nem volt fogva.
Visszavettem én is a videófelvételt az én szemszögemből, amit a bíráló adminisztrátornak továbbítani is fogok.
Legközelebb majd megállunk egyhelyben amég le leszünk lőve a helyszínen.

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Cső. Én vagyok a másik megemlített, azért annyit szeretnék kikérni, hogy én kérdeztem meg a leadert, hogy drogoztatok-e, ettől független nem én nyitottam a PK-t, és nem is állt szándékomba, ne keverjük össze a dolgokat.

• Vicces
Reactions: arisahmet2000

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Nos sziasztok!

A videó és az elmondottak alapján úgy gondolom, hogy valóban nem történt semmilyen drog használat, valamint kaptam privát üzenetben a másik féltől is videót amin szintén látszik, hogy nem volt semmi közrejátszó dolog a szituációban.

Lehetséges, hogy csak a hitbox volt szimplán rossz azért nem halt meg elsőre a fejlövéstől.

A fentiek miatt a panasz jogtalan, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.