Neved:
< Pabloz Martinez >
Kitiltás időpontja:
< 2023.10. 21. 18:18 >
Kitiltás időtartama:
< örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< TuTu >
A kitiltás indoka:
< PP-s item csomag tartozása, RP alóli kilépés >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Először is bocsánatot szeretnék kérni tettemért, tudom ezzel senkit nem fogok meg győzni unban kérelemért. El ismerem hogy hibáztam, de szeretnék egy esélyt kapni hogy újra LV utcáin barangolhassak a barátaimmal. Tettemet illetően nem szoktam ilyet csinálni mivel meg voltam a saját kis közegemben csak hirtelen ilyen drágulás vette kezdetét minden hirtelen egyre többet ért, minden drágább lett és sajnos nem voltam annyira jövedelmező anyagilag, ezért sajnos ilyen dologhoz folyamodtam kisebb haszon érdekében, ami jelen esetben egy PP-s item volt sajnos amit hirtelen nem vettem észre csak ugye pakoltam át a tárgyalak, aminek ez lett a vége. Utóbbi indokra való hozzá hozzásom csak annyi lenne hogy szerver restart néha nálam ilyen instant pánik gomb szokott lenni ami régebbről rossz szokásom amiről le akarok szokni csak történtekkor ez még bennem volt ez a rossz szokás. Végszóul ha ne adj isten kapnék egy esélyt a szerverre való visszatérésre, szavamat adom hogy nem fordulok ilyen módszerekhez és meg próbálok ezekre oda figyelni hogy ne történjen meg újra hasonló eset. Ha esetleg elbíráló adminom el olvassa végszóig, köszönöm a figyelmét és várom mihamarabbi választ >