- 2021. 12. 03.
- 46
- 21
- V4 karakter
- Pablo Rosseti
- LV karakter
- Keegan James
- V2 karakter
- Pablo Rosseti
Jelentkezés
/ IC /
Pablo Rosseti
~ Születési helye, ideje ~
1995.05.25 Las Santosi kórház
~Bejelentett lakcíme/tartózkodási helye ~
Paradiso 21.
~ Legmagasabb végzettsége ~
Egyetem
~ Eddigi munkahelyei, távozásának okai ~
Fix&Drive távozásom oka hogy új dolgokban is ki szeretném magam probálni
~ Miért pont Önt válasszuk? ~
Megbizható vagyok, tudok csapatban dolgzoni és hamar tanulom meg az új dolgokat
~ Csatolja önéletrajzát! ((8-10 mondat)) ~
Pablo Rosseti vagyok. Iskola elsőként végeztem az egyetemen. Taxi és autószerelőként dolgoztam. Szeretek új dologkat ki probálni és amibe bele kezdek azt szívvel lélekkel csinálom. Nem rég fejeztem be egy egézségügyi tanfolyamot. Egyedül élek a városban. Hobbim a horgászat amit szabad időmben végzek. Józan életmodótt folytatok és nincsen semmilyen káros szenvedélyem.
Jelentkezés
/ OOC /
Dániel 24 éves vagyok
~ Mutatkozz be 4-5 mondatban! ~
Feke Dániel vagyok 24 éves Bács-Kiskun megyében élek Kecskeméttől 30km-re.Jelenleg robothegesztő programozó vagyok
lassan már 5 éve. Hivatalosan hegesztő szakmával rendelkezek 2017-óta. Iskola után be jártam magyar országot,
hogy minél több tapasztalatot szerezhessek és el tanuljam a szakmám fortélyait. Idő közben ismerkedtem meg párommal akivel
már az esküvőnket tervezzük. Kiegyensúlyozott embernek tartom magam aki ha bele kezd valamibe nem adja fel amíg el nem éri a
célját. Szeretek kirándulni új helyekre el menni,szeretek motorozni, szeretek főzni vagy új dolgokat ki próbálni. Fontos számomra
a családom akikre mindig tudok számítani és akik mindig mellettem vannak.
lassan már 5 éve. Hivatalosan hegesztő szakmával rendelkezek 2017-óta. Iskola után be jártam magyar országot,
hogy minél több tapasztalatot szerezhessek és el tanuljam a szakmám fortélyait. Idő közben ismerkedtem meg párommal akivel
már az esküvőnket tervezzük. Kiegyensúlyozott embernek tartom magam aki ha bele kezd valamibe nem adja fel amíg el nem éri a
célját. Szeretek kirándulni új helyekre el menni,szeretek motorozni, szeretek főzni vagy új dolgokat ki próbálni. Fontos számomra
a családom akikre mindig tudok számítani és akik mindig mellettem vannak.
~ Mióta játszol SeeGameSystem szervereken, mióta játszol a SeeMTA v2 szerverén? ~
[COLOR=rgb(204, 204, 204)2022-11-26][/COLOR]
~ Mennyi játszott perced van? ~
55.000 percem van
~ Volt már OMSZ-es tapasztalatod a szerveren? Ha igen, mikor, mennyi ideig voltál frakciótag, milyen rangot értél el? ~
nem volt sajna
~ Miért szeretnél csatlakozni hozzánk? Hosszútávú terveid a frakción belül? ~
Szeretnék egy remek csapat tagaj lenni. Szeretnék jókat RP-zni, mindig ki akartam magam probálni ebben a frakiba.
~ Rendelkezel TeamSpeak3 és Discord klienssel? ~
igen
~ Voltál már banolva a szerverről? UCP képet csatolj. ~
~ Voltál már adminjailben a szerveren? UCP képet csatolj. ~
~ Csatolj UCP képet névváltásaidról. ~
~ Hetente hány percet tudsz a frakcióra szánni? ~
500-700 percet
2024.02.22
Pablo Rosseti
A jelentkezés beadásával elfogadod a frakció alapvető szabályzatát, és annak eleget teszel.
Pablo Rosseti
A jelentkezés beadásával elfogadod a frakció alapvető szabályzatát, és annak eleget teszel.