Pablo Perez jelentkezési lapja!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pablo Perez

Újonc
2020. 12. 28.
3
1
V2 karakter
Matthew Perez
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC rész

[#1] Mi a neved?
~ Biró Gergő ~

[#2] Hány éves vagy?
~ 18 ~

[#3] Játszott perceid száma?
~ 1560 ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/66vBVf1 ~

[#5] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/66vBVf1 ~

[#6] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mindig is vonzott a bűnmegelőzés, és hát másik szerveren is imádtam NAV-osnak lenni. ~

[#7] Miért téged válasszunk?
~ Jó helyzetfelismerő vagyok. Könnyen szót értek másokkal. Jó a problémamegoldó képességem is. ~

[#8] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ See-n még nem voltam viszont másik szervereken NAV és PD is. ~

[#9] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ 3-4 a fix, aztán a több meg mindig jobb:) ~

[#10] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Amerikai Futballozom. Jelenleg érettségire járok. Ahogy fent is említettem, a helyzetfelismerő képességemre nagyon büszke vagyok és nagyon jó beszédkészséggel rendelkezem. Viszont rossznak mondanám hogy nagyon de nagyon haragtartó vagyok. ~

II. PARAGRAFUS

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Pablo Perez ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1999.10.10 ~

[#3] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ https://imgur.com/l4VJKEV / https://imgur.com/tXurnOw ~

[#4] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Szerintem a NAV feladata, adócsalások elkerülése. Határok ellenőrzése melyek során iratokat, köztük személyi igazolványt, jogosítványt, esetleg útlevelet ellenőriznek. ÁFÁ-s számlák ellenőrzése. Határokon VÁM-olás. Illegális tárgyak elkobzása. Röviden tömören szerintem ennyi. ~

[#5] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ Igazoltatás, vám/határellenőrzés. ~

[#6] Előző munkahelyei?
~ Kamion sofőr voltam, csak meguntam az egész napi vezetést. ~

[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nincs priuszom. ~

[#8] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Megaphone-al felszólítom hogy az első adandó alkalommal húzódjon félre és állítsa le a gépjárművet majd a kezeit vegye le a kormányról. Ezután odasétálnék és bemutatkoznék. Elkérném a papírjait majd megnézném a csomagtartót. Ha mindent rendben találok tovább mehet, ha nem akkor vagy megbüntetem vagy ha komolyabb szabálysértést követett el pl: Illegális fegyver birtoklás akkor bevinném. ~

[#9] Miért pont önt válasszuk?
~ Fiatal vagyok, ez álltal vakmerő és egyben talpraesett fiatalember. Úgy gondolom alkalmas lennék erre a feladatra és rendelkezem elég ambíciózussal hozzá. ~

[#10] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Mikor az illető vagy támadni készül netán szökni vagy ellenkezni próbál. ~

[#11] Önéletrajz: (180 szó)
~ 1999. Október. 10.-én láttam napvilágot Los Santosban. Édesapám kiskoromban elhunyt. Így édesanyám nevelt fel a húgommal együtt. A 8 általános osztályt a Los Santosi általános iskolában végeztem el. Mindig is kitűnő tanuló voltam, aztán jött a szakma választás. Nagyon tanácstalan voltam, így az asztalos szak mellett döntöttem amit 3 év alatt a San Fierroi középiskolában végeztem el közepes érdemjeggyel. Itt elkezdtem sportszerűen Amerikai Futballozni is. Irányító poszton játszottam. A három év alatt közben megszereztem a B kategóriás jogosítványomat is. A saját szakmámban nem tudtam normálisan elhelyezkedni, így elkezdtem hirdetéseket feladni. Mire jött egy válasz az egyik futár szolgálattól. Futárként dolgoztam két évig, majd a nagyszüleim segítségével sikerült a kamionra a jogosítványt is megcsinálnom. Ezután csak kamionoztam. És jött egy nem várt betegség édesanyámnál. Lebénult így nekem kellett gondoznom ezálltal nem tudtam dolgozni. Az ő nyugdíjából éltünk hónapokig mire sajnos elhalálozott. És most itt tartok, állást keresek hogy a húgomat fel tudjam nevelni. ~

Zárom/Helyezem. @Pexy

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

JackV2

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
359
52
LV karakter
Eddie D Brewster
V2 karakter
Amiyah Vermillion
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Pablo Perez!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé benyújtott jelentkezési lapját átolvastuk!

Az Ön jelentkezése elfogadásra került.

Kérjük, hogy Vasárnap 16:00-kor jelenjen meg a Nemzeti Adó-és Vámhivatal portája előtt.((TeamSpeak 3 - Leader váró))

Tisztelettel:

Lola Mawyd

Vezérezredes

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.