I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Hodálik Mártonnak hívnak, Marcinak szoktak becézni. ~
[#2] Korod:
~ 14 éves vagyok. ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2,5 éve játszom. Legelőszőr v2-n, majd v3-on, ahol 25000 + percem van. v2-n utoljára 2 éve játszottam, jelenleg 658 percem van. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem voltam egyszer sem.
~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Úgy gondolom, hogy egy remek RP lehetőséget, valamint magas RP színvonalat tud nyújtani egy ilyen kaliberű frakció valamint egy jóbarátom (IG: Jessica Mendes) is a frakció tagja, az ő ajánlására szeretnék ismét v2-n játszani, valamint a frakció tagja lenni. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Ahogy azt az előbbiekben írtam, 2,5 éve RP-zek, rengeteg tapasztalatot szereztem, több szerveren is voltam rendvédelmi frakció tagja/vezetője. Érdeklődöm a rendvédelem iránt. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Marcinak hívnak, egy Veszprém megyei városban élek. 8. osztályos vagyok, az informatika irányába szeretnék továbbtanulni. Szabadidőmben szeretek sportolni, edzeni, és játszani. Általában MTA-val, vagy GTA V-el szoktam játszani. Sport téren 1,5 éve Taekwon-dozok, és augusztus óta járok edzeni, heti 3-4 alkalommal. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~Pablo Mendes ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1992. 08. 14. San Fierro Városi Kórház ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A rend fenntartása San Fierro területén, a határátkelők ellenőrzése, szabálysértések/bűncselekmények megelőzése/megállítása. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Legelőször felszólítjuk, hogy álljon félre, majd állítsa le járműve motorját, és szálljon ki. Félreállás után, vagy amennyiben menekül, a megfelelő ködokat használva jelzünk, hogy igazoltatást végzünk, valmint megadjuk pozíciónkat. Amennyiben a jármű/személy körözött, kényszerítő eszközt alkalmazva letartóztatás alá helyezzük. Másik esetben elkérjük személyes okmányait, jogosítványát, és az autó forgalmi engedélyét. Közben az egység másik tagja átvizsgálja a jármű csomagtartóját. Amennyiben bármiféle problémát találunk, a BTK szerint meghatározott összegre birságoljuk, szükség esetén előállítjuk a San Fierroi kapitányságon.
Amennyiben pénzbirságot szabtunk ki, elmondjuk, hogy 30 napon belül kell befizetnie, különben vádat emelünk ellene. Ezután további jó utat, és balesetmentes közlekedést kívánunk neki, majd elengedjük. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen, az élettársam Jessica Mendes hallgató az állomány tagja. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Úgy gondolom, hogy fizikai állapotom, valamint életkorom ideális rendvédelmi feladatok ellátására. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A határok ellenőrzése, boltok=cégek adózásának ellenőrzése, a rendfenntartás San Fierro területén ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amennyiben a gyanusított ellenszegül, legelőször sokkolót használunk, amennyiben éles fegyverrel rendelkezik a gyanusított, mi is éles fegyvert használunk. Körözött személyek ellen mindig éles fegyvert használunk. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Pablo Mendes vagyok, 26 éves vagyok. A Chinatown-i Általános iskolába, valamint a San Fierro-i rendvédelmi szakgimnáziumban végeztem tanulmányaimat. Első munkahelyem a Supa Save szupermarket volt, ahol biztonsági őr munkakörben dolgoztam. Szeretem a kihívásokat, jó tulajdonságaim közé tartozik, hogy megértő vagyok, azonban nem tűröm el, ha hazudnak. Jól tudok csapatban dolgozni, viszont hirtelen haragú vagyok, nem tűröm el, hogy ha hergelnek, provokálnak, vagy elnézést a szóhasználatért, de pofátlankodnak velem. Tisztelem a nálam magasabb rangúakat, de mindenkitől elvárom a kellő tiszteletet. Ilyen munkára kitűnő fizikai állapotban vagyok, éveken át űztem különböző kűzdősportokat, tehát akár fegyver nélkül is meg tudom védeni magam. 7 éve vezetek, szeretek vezetni, már több ezer kilométer van a lábaimban, tehát ezzel sem lesz problémám. Élettársi viszonyban élek a NAV egyik hallgatójával Jessica Mendessel, az ő hatására szeretnék a Nemzeti Adó-és Vámhivatal tagja lenni. Hobbim az edzés, és a vezetés. Jessica-val egy San Fierroi albérletben élek, imádok biciklizni, mindenhová, ahová csak tehetem biciklivel járok, ezért könnyedén meoldható lenne a munkába járásom. Ismerem a város utcáit, zeg-zugait, ami szintén pozitívum. Köszönöm szépen, hogy elolvasták önéletrajzomat, remélem sikerrel járok a jelentkezésemmel. Visszajelzésüket kérem a pablo.mendes01@seemail.com e-mail címre küldjék el!
Köszönettel: Pablo Mendes, San Fierro, 2019.11.16 ~
Soyer válasza:Helyezem.
Moderátor által szerkesztve, ekkor: