- 2020. 05. 15.
- 10
- 8
- V4 karakter
- Pablo Giuseppe Corleone
- LV karakter
- Sultan Vilar
- V2 karakter
- William Big
Neved:
< Pablo Jaeger >
A ban időpontja:
< 2021/04/06 02:29:14 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< @Coco azóta lehet @ori a neve. >
A ban oka:
< Vagyonátruházás. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nagyrészt szerintem nem volt jogos a bann, viszont már eltelt pár hónap és szeretnék újból játszani,rpz-ni. Azért nem tartom jogosnak a ban-t mivel ugye kaptam egy helikoptert egy random embertől, ugye a szitu úgy volt hogy kaszinóba csöveltem , és egy jó lelkű fiatalember felajánlotta nekem hogy oda adja, erre én nagyon örültem és álmomban nem gondoltam volna hogy ez vagyonátruházásnak számít, el sem fogadtam volna ha tudtam volna, szeretném ha megtudnánk beszélni ezt a dolgot. Előre is köszönöm a választ. >
< Pablo Jaeger >
A ban időpontja:
< 2021/04/06 02:29:14 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< @Coco azóta lehet @ori a neve. >
A ban oka:
< Vagyonátruházás. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nagyrészt szerintem nem volt jogos a bann, viszont már eltelt pár hónap és szeretnék újból játszani,rpz-ni. Azért nem tartom jogosnak a ban-t mivel ugye kaptam egy helikoptert egy random embertől, ugye a szitu úgy volt hogy kaszinóba csöveltem , és egy jó lelkű fiatalember felajánlotta nekem hogy oda adja, erre én nagyon örültem és álmomban nem gondoltam volna hogy ez vagyonátruházásnak számít, el sem fogadtam volna ha tudtam volna, szeretném ha megtudnánk beszélni ezt a dolgot. Előre is köszönöm a választ. >