- 2019. 07. 23.
- 296
- 488
- V4 karakter
- -
- LV karakter
- Kavion Palmer
- V2 karakter
- nincs
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Domokos Balázs vagyok 14 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 17500 percem van >>
Mi az SGH feladata?
<< Mint ahogy a névben is benne van segíteni az Adminisztrátornak való segítség>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném kipróbálni magam hogy mennyire vagyok segítőkész, és szeretek is az lenni és szeretném az admin feladatát segíteni mert nagyon sok a player és kis kérdésekkel is kérdezik őket de én ez esetben segítenék >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Sokat vagyok aktív,beszédképesség,helyesírás, és megfelelő reflexidő,gyorsan írok. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hát amikor fent vagyok a szerveren akkor állandóan. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam még sosem bannolva: https://imgur.com/a/iL9VUyp>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<igen de az első FK jumpot nem tartom normálisnak.https/imgur.com/a/g6N38Xm >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:Megértek mindent,értelmes,megbízható vagyok
Negatív: Nagyon sokat tudok ordítani,káromkodni ha olyan történik, És ha olyan kedvemben vagyok ami csak akkor van ha felidegesítenek hogy unok mindent >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<<Háth ha úgy adja,hogy mindenkinek megfelelően teljesíteni akkor igen,mert szeretném a szerver adminisztrátori csapatát segíteni,a rossz embereknek,megadni a megfelelő szankciót,és hogy minél több személy legyen hogy ne sok idő legyen válaszolni egy adminnak hanem mindenki hamar végzezzen és legyen kis ideje is. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<<eÉöször is elmondanám neki az Ic és OOC szablyokat és a /me és /do használatát és minél több szabályt tanuljon meg mert ha mások nem használják a szabálykat ő szólhat. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is értettem vele hogy nem vagyok admin,majd hogy hívja ki a 36-12/222-222-t és jönnek a vontatók.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Szia,valószínűleg interiorban léptél ki.Vagy felfog dobni a felszínre vagy meghlasz,kövire ne menj be interiorba és nem fogsz zuhanni. >>
Moderátor által szerkesztve, ekkor: