Pablo George SHG jelentkezési lap.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tuba

liverpool
2019. 07. 23.
296
488
V4 karakter
-
LV karakter
Kavion Palmer
V2 karakter
nincs
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Domokos Balázs vagyok 14 éves. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 17500 percem van >>

Mi az SGH feladata?
<< Mint ahogy a névben is benne van segíteni az Adminisztrátornak való segítség>>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném kipróbálni magam hogy mennyire vagyok segítőkész, és szeretek is az lenni és szeretném az admin feladatát segíteni mert nagyon sok a player és kis kérdésekkel is kérdezik őket de én ez esetben segítenék >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Sokat vagyok aktív,beszédképesség,helyesírás, és megfelelő reflexidő,gyorsan írok. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hát amikor fent vagyok a szerveren akkor állandóan. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam még sosem bannolva: https://imgur.com/a/iL9VUyp>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<igen de az első FK jumpot nem tartom normálisnak.https:confused:/imgur.com/a/g6N38Xm >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:Megértek mindent,értelmes,megbízható vagyok
Negatív: Nagyon sokat tudok ordítani,káromkodni ha olyan történik, És ha olyan kedvemben vagyok ami csak akkor van ha felidegesítenek hogy unok mindent >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<<Háth ha úgy adja,hogy mindenkinek megfelelően teljesíteni akkor igen,mert szeretném a szerver adminisztrátori csapatát segíteni,a rossz embereknek,megadni a megfelelő szankciót,és hogy minél több személy legyen hogy ne sok idő legyen válaszolni egy adminnak hanem mindenki hamar végzezzen és legyen kis ideje is. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<<eÉöször is elmondanám neki az Ic és OOC szablyokat és a /me és /do használatát és minél több szabályt tanuljon meg mert ha mások nem használják a szabálykat ő szólhat. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is értettem vele hogy nem vagyok admin,majd hogy hívja ki a 36-12/222-222-t és jönnek a vontatók.>>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?

<< Szia,valószínűleg interiorban léptél ki.Vagy felfog dobni a felszínre vagy meghlasz,kövire ne menj be interiorba és nem fogsz zuhanni. >>

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!

Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.