- 2020. 08. 27.
- 120
- 166
- 17
- LV karakter
- tore.ceder
- V2 karakter
- ratko.vladic

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány
A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.
Hogyan neveznek IRL?
〈 Gönczöl Zsombor 〉
Jelenleg hány éves vagy?
〈 13 〉
Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?
〈 5-6 óra 〉
Hány játszott perced van jelenleg?
〈 5157 〉
Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 - 〉
Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 - 〉
Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.
〈 Nem használtam 〉
Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈 https://imgur.com/a/O6JpKiT Nem kerültem. 〉
Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈 https://imgur.com/a/O6JpKiT Nem részesültem kitiltásban. 〉
Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.
〈 Azért, mivel nagyon szeretnék csatlakozni egy frakcióhoz és nagyon tetszik ez a frakció és nagyon érdekel ez a téma. Szeretnék fejlődni mindenben és mindent megismerni, mivel akár IRL is lehetnék ilyen. Szeretném az RP tudásomat fejleszteni még jobban. 〉
Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?
〈 Rendelkezem csak mikrofonnal nem. 〉
A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.
Teljes neve:
〈 Pablo Diego 〉
Édesanyja leánykori neve:
〈 Pablo Marianna 〉
Születési helye és a pontos dátum:
〈 New York, 1996.08.15 〉
Bejelentett lakcíme:
〈 Los Santos, Mákvirág utca 5. 〉
Jelenlegi telefonszáma:
〈 38761120189610 〉
Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):
〈 Kedves Olvasó! 1994.08.15-én születtem New Yorkba. Itt éltem édesanyámmal és testvéremmel, mivel apukám elhagyott amikor megtudta hogy édesanyám terhes. 1996-ban anyukám elvitt bölcsödébe, mivel nem volt egy olyan fényes korszakunk, mert édesanyám nem dolgozott csak a testvérem és ő tartott el bennünket. 1998-ban elindultam az ovodába, és ott egészen jó volt mint bölcsödébe. 2000-ben keztem el az általános iskolát, aminek a neve Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola volt. Kijártam nem voltam valami jó tanuló 3-4-es voltam mindenből. Elindultam egy szakközép iskolába aminek a tárgya gépészet volt. Itt egészen élveztem jó tanuló is voltam, készítettem nagyon sok dolgot, köztük teherautót, villáskulcs. Végeztem ebben az iskolába és egy teljesen más dolog fele keverettem, édesanyukám amikor jött volna haza egy autó balesetben meghalt, így testvéremmel ketten maradtunk. Mivel én egy teljesen más dolog fele mentem ezért testvéremmel úgy döntöttünk, hogy Los Santosba költözünk, mivel itt jobb a munka keresés. Én elkeztem klímákat szerelni mivel nagyon felkapott lett amikor én elkeztem és ezért dolgoztam. Testvérem tanár lett és egy egyetemre felvették tanárnak. Most befejeztem a szerelést, mivel ide adom be a jelentkezésemet. Köszönöm, hogy elolvasta! 〉