Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Németh Balázsnak hívnak,15 életévemet most töltöttem be. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 104250 percem van a szerveren ami 47-es szintet tesz ki,de ez minden nap több és több lesz. >>
Mi az SGH feladata?
<< Adminok válláról való teher levétele,kérdések megválaszolása.Ha esetleg bugot/hibát esetleg szabálytalanságot talál/lát akkor egy adminisztrátornak jelezni azt.Kezdő emberek betanítása vagy éppen segítség nekik.Nap, mint nap látok olyan játékosokat akik segítséget kérnek egy-egy embertől,de valamiért nem kapnak.Esetleg elfogadott Fórum igénylések továbbítása FA/SA felé.Betanítás alatt azt értem,hogy a szerverszabályzat megtanulása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném tovább adni tudásom.Valamint nekem is lenne tuti olyan dolog amit esetleg nem tudok,így tovább fejleszteni magamat.Valamint én úgy vettem észre,hogy megvan a csapatmunka és szerintem azért,hogy valamit elérj akkor csapatban azt könnyebben lehet elérni ami a kitűzött cél. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Elsősorban,én a dologokhoz próbálok igazságosan valamint korrekten hozzáállni,nyugodságom valamint a törelmességes miatt.És mivel én többször is IDG voltam,ezért szerintem nem lenne gond az SGH-val sem. Amit rám kiadnak munkát a lehető legjobban próbálom elvégezni/megoldani. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A kialakult helyzet miatt napi:4-5 óra menne. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam még bannolva a szerverről egyszer sem.( https://imgur.com/a/elrz31B ) >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< AdminJailben ötször voltam. ( https://imgur.com/a/Rct8RZa ) >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Pozitív:
1.Türelmesség,nem vagyok egy ideges ember.
2.Korrektség,nem hazudok valamint kiállok az igazam mellett.
3.Precíz,amit nekem kiadnak feladat azt elvégzek 100%osan.
Negatív:
1.Időnként naív,van egy-egy dolog amit elhiszek embereknek,és az mondjuk nem úgy van,ezen próbálok változtatni időről időre.
2.Haragtartó,ha egyszer ez adott dolog miatt egy emberrel összeveszek akkor azzal nem is fogok kibékülni.
3.Beszédes,valamikor túlságosan szókimondó vagyok
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék.Azért szeretnék mivel meg szeretném ismerni az admin ''életet''.Mivel én amikor fent vagyok a szerveren akkor a TeamSpeak hármon is,valamint eléggé sokat szoktam a Fórumon online lenni,mert mindig olvasom.Szeretném a szerverszabályzatot betartatni, a jobb játékélmény miatt.Nekem ez egyféle kihívás is lenne számomra.Érzek magamban elég ambíciót,ezért sokszor ki is állok az igazam mellett. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmagyaráznám neki az RP fogalmát ami a való életre alapul.Majd elmagyaráznám az IC és OOC fogalmát.Aztán a szerverszabályzatot mondanám neki,hogy tanulja meg.Ezután elmagyaráznám neki a /ame karakter leírása,/do történést fejezel vele ki,/me cselekvést fejez ki,/dolow a /do-nak a kisebb hatótávú változata,/melow a /me-nek a kisebb hatótávú változata.Pl: Van egy autóbaleset akkor ezt,RPzzen és ne hajtson tovább RP nélkül. /megprobal megkapaszkodni és sikerül neki. /do beveri a fejét,de nem esik komolyabb baja,mert sikerült neki megkapaszkodnia.Majd ezután jöhet a chat részleg,/togtips,/toghud,/resethud,/bughud.Ha ez megy ezután jönnek a forgalmasabb helyek Például:Városháza,Autó kiváltó,Szerelőtelep,Rendőrség és,hogy ezeken a helyeken mit,hogy tud csinálni.Ezután a HOME gombot ismertetném vele,itt azt mondanám el első sorban,hogy-hogy tud adminsegédet vagy admint hívni,ha esetleg elakadt a játékban.Majd azt,hogy-hogy tudja ki-be nyitni-zárni a kocsiját,hogy tudja beíndítani.Ezután már csak élveznie kell a játékot. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia,mivel én jelenleg Adminséged pozícióban vagyok,ezért nem tudok fixelni sem odamenni hozzád.Ezzel,ha van elég bizonyítékod akkor kérlek fordulj egy adminisztrátorhoz.További jó játékot. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< /vá 93 Szia,valószínűleg meghalt a karaktered,mivel nem adtál neki enni/inni,vagy esetleg ,ha jogosan öltek meg,vagyis volt oka az illetőnek akkor ez IC ügy.Ha nem így történt akkor kérlek írj egy Adminnak mivel én csak S.G.H vagyok én nem tudok odamenni hozzád.További jó játékot! >>