- 2019. 07. 23.
- 296
- 488
- V4 karakter
- -
- LV karakter
- Kavion Palmer
- V2 karakter
- nincs
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<<Balázs vagyok 15 éves >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 38.500 percem van jelenleg >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladat az admin segítése,és kisebb játékosoknak való segítség ha esetleg nem értenek valamit >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék játékosoknak segíteni egy új közösséget megismerni >>
Miért pont téged válasszunk?
<<Mivel nagyon sokat aktív vagyok,gyorsan válaszolok megértő vagyok >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<<Nap 5-6 órát >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<Sajnos voltam https://postimg.cc/BjN4FRMd/e034ebe7 >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen,sajnos sokszor voltam mert felidegelt valaki és nem nagyon érdekelt már semmi de ezen próbálok változtatni https://postimg.cc/yksFYS5v/814fe59d >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: jószívű ,kedves, szerény
Negatív:lusta,hamar felidegesíthető, szókimondó >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Szeretném a játékosokkal betartatni a szabályokat, illetve segítséget nyújtani nekik. Szeretném őket a helyes útra terelni , még akkor is ha jail formájában kell ezt megtennem, régóta szeretnék Admin lenni a szerveren csak sosem volt meg a betöltött 15. életévem. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmondanám neki hogy ez egy rolepaly alapú szerver aho, ugy kell viselkedni mint a való életben munkát kell vállalni és életben tartani magad mint a való életben >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmondanám neki hogy nem vagyok Admin nem tudok adni,és elmondanám neki hogy ez ic ügy,hívjon vontatót és szereltesse meg >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Szia, ez ic ügy mivel a karakterednek nem adtál enni/inni ezért meghalt. >>