- 2019. 01. 10.
- 163
- 334
- V4 karakter
- elyse khan
- LV karakter
- xu qiu
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Marci - Ozak Selcuk - 17 >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 30.000 játszott percem van jelenleg >>
Mi az SGH feladata?
<< Leginkább a játékosok segítése ismereteik segítségével. Fontos hogy részletesen tisztában legyenek a szabályzattal, emellett feladatuk az adminisztrátorok munkájának elősegítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mostanában sok időm van,így rengeteg időm lenne a szerverre,és a feladataim elvégzésére. Illetve terhelhető vagyok,szeretném magam ilyen téren is kipróbálni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Ahogy fentebb említettem, aktív és terhelhető vagyok, hosszú távra tervezek. Szívesen segítek más, esetleg kezdő játékosoknak, így nem terhelne vagy untatna a feladat. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 3-4 óra legalább, ezt mindenféleképpen tudnám teljesíteni egy nap. Hétvégenként 5-6 órát is fent tudnék lenni.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
POZITÍV | NEGATÍV |
terhelhető | feledékeny |
türelmes | zárkózott |
rugalmas | önfejű |
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék adminisztrátor lenni, szívesen kipróbálnám magam ilyen téren is. Azt gondolom hogy elszánt vagyok, és szívesen töltenék be ilyen szerepkört a szerveren. Szívesen segítek másoknak, nem érezném hosszú távon megterhelőnek. Ha odakerülne a sor és adminisztrátor lennék, akkor ameddig lehet, addig csinálnám. Véleményem szerint hogy az adminisztrátori ranghoz kellő kompetenciákkal rendelkezem, szeretném a szerver javára fordítani.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmagyaráznám neki hogy ez egy RP szerver és hogy az általa alakított karakternek megfelelően kell cselekedni. Kiemelném hogy a cselekedeteinek mind IC és mind OOC bele kell férnie a szerver szabályzatába. Azt gondolom hogy ebből kiindulva nagyon nagy hülyeséget nem tud csinálni egy kezdő játékos. Ezután persze ha vannak konkrét kérdései rendszerekkel vagy egyebekkel kapcsolatban akkor kifejtem, elmagyarázom neki. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< [Segítség] AdminSegéd Ozak Selcuk: Szia, ezzel kapcsolatban nem tudok segíteni, ilyen üggyel fordulj egy adminisztrátorhoz. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< [Segítség] AdminSegéd Ozak Selcuk: Hali! Amennyiben PP-s vagy skines a fegyver, abban az esetben fordulj adminisztrátorhoz. Ha viszont egyik sem, akkor az nem minősül szabálysértésnek.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék adminisztrátor lenni, szívesen kipróbálnám magam ilyen téren is. Azt gondolom hogy elszánt vagyok, és szívesen töltenék be ilyen szerepkört a szerveren. Szívesen segítek másoknak, nem érezném hosszú távon megterhelőnek. Ha odakerülne a sor és adminisztrátor lennék, akkor ameddig lehet, addig csinálnám. Véleményem szerint hogy az adminisztrátori ranghoz kellő kompetenciákkal rendelkezem, szeretném a szerver javára fordítani.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmagyaráznám neki hogy ez egy RP szerver és hogy az általa alakított karakternek megfelelően kell cselekedni. Kiemelném hogy a cselekedeteinek mind IC és mind OOC bele kell férnie a szerver szabályzatába. Azt gondolom hogy ebből kiindulva nagyon nagy hülyeséget nem tud csinálni egy kezdő játékos. Ezután persze ha vannak konkrét kérdései rendszerekkel vagy egyebekkel kapcsolatban akkor kifejtem, elmagyarázom neki. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< [Segítség] AdminSegéd Ozak Selcuk: Szia, ezzel kapcsolatban nem tudok segíteni, ilyen üggyel fordulj egy adminisztrátorhoz. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< [Segítség] AdminSegéd Ozak Selcuk: Hali! Amennyiben PP-s vagy skines a fegyver, abban az esetben fordulj adminisztrátorhoz. Ha viszont egyik sem, akkor az nem minősül szabálysértésnek.>>
Utoljára szerkesztve: