Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Bundás-nak becéznek, Owowa Kabiru az In-game nevem, 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A szerveren jelenleg "34076" perccel rendelkezem! >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH Adminsegéd feladata az alapvető rolepay oktatása, kisebb kérdések megválaszolása (pl: TS3 ip, Fórum, UCP, szabályok, ehhez hasonlók mint szerveren, mint fórumon a legjobb tudásom szerint, FA/SA kérdések eljuttatása Adminsegéd csevegőn Például Széfget, egy játékos keresi x FA/SA-t ezzel kapcsolatban. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Voltam már Idg Adminsegéd a szerveren többször is, nem kaptam sosem negatív visszajelzést a "munkámról". Tapasztaltnak érzem magam ez által a szerveren ilyen pozícióra, a késöbbiekben szeretnék adminisztrátor is lenni a szerveren, hogy tudjak mégtöbbet segíteni a játékosokon. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mivel már van tapasztalatom, nem érzem megerőltetőnek a pozíciót, sokat tudnák fent lenni a szerveren,
szeretek segíteni másokon, van segítség készségi hátterem. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap körülbelül 4 maximum 5 órát, hétvégén/szünidőben szinte egész nap. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen, voltam. Link a képhez: https://prnt.sc/vukqac >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, voltam. Link a képhez: https://prnt.sc/vukqnl >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív Tulajdonságaim: >>
Sok időt tudok fektetni a szerverbe.
Gyorsan és lényegre törően válaszolok.
Megbízható vagyok.
<< Negatív Tulajdonságaim: >>
Nem érzem magam teljesen határozottnak több helyzetben ezért másodjára is rákérdezek dolgokra.
Szeretem a vitákat folytatni.
Sokszor naiv vagyok.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Bizony szeretnék Adminisztrátor pozíciót betölteni a későbbiekben betölteni a szerveren. Több barátom is Admin/Volt admin a szerveren, csak jó tulajdonságokat hallok a csapatról. Szeretnék mégtöbb dologban segíteni a játékosokon, Ez az egyik fő célom a szerveren, hogy admin legyek, nem csalódnának bennem. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először elmagyarázom neki, a szerver játékmódját ami a Roleplay (Szerepjáték). Ismertetem az alapszabályokról, amit érdemes tudni és betartani a szankció elkerülése végett. Alapszabályzatok: DM,PG,RK,MG,SK,DB,NONRP,FORCERP.
Ezek után elmagyarázom neki, hogy mire használja a főbb parancsokat, amik segítik az RP-ben kifejezni önmagát. "/me" ( animációval nem megjeleníthető szándékos cselekvés)
"/do" (animációval nem megjeleníthető közvetett történéseket jelenít meg)
"/ame" (Karaktered vizuális leírására szolgál)
Ha ezeket megértette elmagyarázom, hogy a szerver nem szabja meg a karakterét, csakis magának kell megszabnia azt. Ha gondolja Civil ként RPzhet, ismerkedhet másokkal, vagy csatlakozhat Legál/Illegál frakciókba. Legális frakciók: Rendvédelmek, Mentős, Szerelő, Tűzoltó, Parkolófelügyelet. Illegális frakciók: maffiák és bandák. Itt minden frakció saját magának szabja az RP keretét, ezért a frakciókban azt az rpt kell folytatnod amit a szervezet kér, pl: ha te Orosz vagy, Oroszul beszélj második/első nyelvet, hogy meglegyen a saját kommunikáció a szervezetben közted és a frakciótársaid között. Ajánljuk, hogy ezt karaktertörténettel támaszd alá. Ezek után ajánlom neki az F1 gombot, ahol mindenről talál leírást, szabályzatról, segítségekről és megtud nézni minden olyan videót ami több percben elmagyarázza érthetően, mi mire jó, mit hogyan kell csinálni!
>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Nem adunk csak úgy Vhspawn-t senkinek, viszont ha bug vagy hiba miatt kellene a vhspawn akkor keressen fel egy nagyobb Adminisztrátort természetesen bizonyítékkal szemben. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< /vá 93 Szia, ha PP-s ( skines ) fegyverről van szó, akkor keress fel egy Admint minél hamarabb bizonyítékokkal, vagy írj panaszkönyvet a fórumon a játékosra. Szép napot! >>
Utoljára szerkesztve: