Owen Martinez - Timothy Larry [trinton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Porozinko

Zöldfülű
2019. 10. 22.
211
1 184
Egyházasfalu
V4 karakter
Ladarrel Pitts
LV karakter
Owen Martinez
V2 karakter
Ratko Zebic
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Owen Martinez >

Panaszra tett játékos neve:
<
Timothy Larry >

Panasz oka:
<
NonRP, PG >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<

- Megérkezünk, kiszúrjuk a srácot.
[2024-06-07 11:06:11] [Output] : Owen Martinez mondja (járműben): Munkás sapka, ott van bent szerintem.
[2024-06-07 11:06:42] [Output] : Owen Martinez mondja (járműben): Szólj be hogy kiszállunk.
[2024-06-07 11:07:11] [Output] : Owen Martinez mondja (járműben): Hé, szólj be hogy kiértünk meg hogy kiszállunk.
[2024-06-07 11:07:15] [Output] : Owen Martinez mondja (járműben): Tudod hogyan kell, nem?
[2024-06-07 11:07:18] [Output] : Victor Bradford mondja (járműben): Hatos kód
[2024-06-07 11:07:21] [Output] : Owen Martinez mondja (járműben): Ja.
[2024-06-07 11:07:35] [Output] : Victor Bradford mondja (járműben): Adam 73 kiért a helyszínre hatos kód?

- A felszólítás, éppen egy kocsihoz futott oda a srác.
[2024-06-07 11:07:39] [Output] : Timothy Larry mondja: Nos akkorű
[2024-06-07 11:07:45] [Output] : Owen Martinez mondja: Lássam a kezeit!
[2024-06-07 11:07:46] [Output] : *** Owen Martinez elővett egy fegyvert (M4 [seemta launcher]).
[2024-06-07 11:07:47] [Output] : [R1] Officer I Victor Bradford mondja: Adam-73 kiért a helyszínre , hatos kód.
[2024-06-07 11:07:50] [Output] : *** Victor Bradford elővett egy fegyvert (Glock 19).
- Ezek közben futott be az épületbe, szerintem enyhén PG elfutni úgy hogy két rendőr fegyvert fog rád.

-Itt lőtt le minket, gondolom még a csákánnyal ütötte a testünket egy keveset mert vicces vagy nem tudom.
[2024-06-07 11:08:23] [Output] : *** Timothy Larry elrakott egy fegyvert (UZI).
[2024-06-07 11:08:23] [Output] : *** Timothy Larry elővett egy csákányt.
[2024-06-07 11:08:24] [Output] : *** Timothy Larry elrakott egy csákányt.

>

Megjegyzés:
<
Egy bejelentésre mentünk ki Zacishoz ketten, amely szerint egy zöld felsős, sisakos ember oldalán fegyver van. Előre kevlárt illetve egy M4-et vettünk magunkhoz. Kirkezésünk után megtaláltuk a srácot, felszólítottuk, fegyvert fogtunk rá. Ezt ignorálva befutott a zaciba, elnyomott egy /what-ot aztán két perc után kikocogott ránk és megölt minket. Eddig a részig el is engedném a dolgot, viszont az hogy ellopja a rendőrautót, kicsomagtartózik egy MP-5-öt aztán két perccel az egész kezdete után lelép már szerintem több a soknál. Edit: A PK-t Sheldon javaslatára tettem >

Kakaó1

Újonc
2024. 06. 02.
8
12
LV karakter
Felipe Angelo
szia, ennek fele igaz fele hamis! Elsőnek is: én el fogadom ezt a PK-t nem láttam hátra és mikor én el kezdtem be futni akkor nem láttam hogy tartjátok rám. A másik senki se ütött titeket csákánnyal igazából rossz gomb-ra nyomtam amikor el akartam rakni. A Harmadik nem lett elvéve a rendőr autó biciklivel mentem el az rp helyszínéről. Negyedik: ha nem bizonylatos az mp5 akkor nem értem mi a probléma hogy ha kiveszem. A /what-al én szerintem és ez szerintem mondom hogy nincs vele semmi baj ha valaki be nyomja ezzel csak azt akartam mutatni hogy nem félek tőletek és készen állok a küzdelem-re.

• Vicces
Reactions: Dazan és szabooka

Porozinko

Zöldfülű
2019. 10. 22.
211
1 184
Egyházasfalu
V4 karakter
Ladarrel Pitts
LV karakter
Owen Martinez
V2 karakter
Ratko Zebic
szia, ennek fele igaz fele hamis! Elsőnek is: én el fogadom ezt a PK-t nem láttam hátra és mikor én el kezdtem be futni akkor nem láttam hogy tartjátok rám. A másik senki se ütött titeket csákánnyal igazából rossz gomb-ra nyomtam amikor el akartam rakni. A Harmadik nem lett elvéve a rendőr autó biciklivel mentem el az rp helyszínéről. Negyedik: ha nem bizonylatos az mp5 akkor nem értem mi a probléma hogy ha kiveszem. A /what-al én szerintem és ez szerintem mondom hogy nincs vele semmi baj ha valaki be nyomja ezzel csak azt akartam mutatni hogy nem félek tőletek és készen állok a küzdelem-re.
A nyakamban volt egy fegyver, sőt egy másodperccel a felszólítás után már elő is vettem és rád is fogtam, a társam négy másodpercet késett. Logban látni. Szerintem nagyon jól tudtad hogy rád van fogva.

A /what több mint problémás egy ilyen szituban.

Honnan veszed hogy nem bizonylatos? Amúgy azért probléma mert ezeket a fegyvereket ilyen vicces kis szerkezetekben tárolják amiket jobban felszerelt állományoknál (Lásd LVMPD) nem kulccsal zárható hanem kóddal és vagy ujjlenyomattal. Szerintem te is tudod mekkora az esélye annak hogy ezt feltöröd. Amúgy meg egy ilen szituban az lenne a normális reakció hogy a lehető leggyorsabban elhúzod a csíkot, nem még a rendőrautót csomagtartózod ki. Arról meg ne is beszéljünk hogy két perccel az egész után leléptél a szerverről, nehogy már valaki beérjen.

image.png

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
LV karakter
Kelvin Barnes
Whatozhatsz, csak nem éppen akkor, amikor két fegyver van rádtartva.
Kicsit törekedj legközelebb a realitásra, nem pedig arra, hogy lövöldözhess, funolj.
Inkább engedd meg, hogy kapjanak el és szerepjátékozz velük.
Jelenesetben PG történt, ezt @Porozinko tökéletesen kifejtette, hogy miért.

A kicsomagtartózott fegyvert Larry eladta, ezért visszaigényelheted FőAdmintól a panaszra hivatkozva. [1x83]

A büntetésed 90 perces PG adminjail lesz, amit a szerveren már kiosztottam.
További jó időtöltést a szerveren.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Porozinko és rajna
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.