OW jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

gus

Újonc
2019. 02. 07.
56
64
V4 karakter
gus_burks
t-narnak.png

offwhitelogo-no-bek.png
InGame és Fórum nevem:
Gus_Burks az IG nevem.

● Fórumon "offwhite" néven tevékenykedek.

offwhitelogo-no-bek.png
Előző fórum neveim:
Rafi

offwhitelogo-no-bek.png
Mióta játszok a szerveren és mióta használok fórumot?

2015 óta játszok a szerveren, igaz, nagy kihagyásokkal, de most szeretném igazán elkezdeni. Fórumot 2017 óta használok, de régi fórumon szinte teljesen inaktív voltam.

offwhitelogo-no-bek.png
Miért engem válasszatok?

Nem ma kezdtem el a szerver/fórum használatát, teljes mértékben ismerem a fórum szabályzatát, elég sokat elérhető vagyok fórumon, időmtől függően 1 - 4 órát naponta. Kisebb szerveren már töltöttem be hasonló szerepkört, de azt Globális moderátor feladatot nem hasonlítanám a V3-as globális moderátor feladathoz. Nem rövid időre tervezem, szóval szeretnék minél tovább akár évekig globális moderátor lenni. Ebben az ügyben egyik példaképen @Ethan . Tudok csapatban dolgozni és hamar betudok illeszkedni.

offwhitelogo-no-bek.png
Miért akarok a csapat tagja lenni?

Az előbb említettem, hogy kisebb szerveren már töltöttem be ilyen pozíciót és nagyon megtetszett ott. Már régóta gondoltam, hogy jó lenne a globális moderátor dolog, így elhatároztam, hogy egyszer Magyarország legnagyobb/legjobb szerverén is megpróbálkozom vele. Tisztába vagyok vele, hogy nem lesz könnyű bekerülnöm, hiszen lényegében egy "noname" ember vagyok aki még nem nagyon töltött be más pozíciót a játékos pozíción kívül, de kitartó vagyok és mindent megteszek a céljaim elérésért.

offwhitelogo-no-bek.png
Naponta mennyi időt töltök fórumon?
Naponta időmtől függően 1 - 4 órát töltök a fórum nézegetésével. (Ez a idő hétvégén egyértelműen több, mint hétköznap)

offwhitelogo-no-bek.png
Referenciáim és a TeamSpeak?
● Referenciáim közé nem sok mindent tudok sorolni, hiszen fent említettem nem töltöttem be még a szerveren rangosabb pozíciót,maximum annyit tudok hozzátenni, hogy voltam az Országos Mentőszolgálat nevű frakcióban.
● Rendelkezek TeamSpeak-el és napi szinten használom.

offwhitelogo-no-bek.png
Hogyan tudnám segíteni a kezdő fórum felhasználókat?

A kezdő fórumozókat többféle módon is tudnám segíteni.

1. TeamSpeak: TeamSpeak-en rengeteget elérhető vagyok, majdnem többet mint a szerveren, Jerry szobaleírásában megtalálnák az identity-met és ott meg tudnak keresni és segítenék nekik.
2. Chatbox: A fórumon van lehetőség publikusan beszélgetni, kisebb kérdésekben ott is nyugodtan tudnék segíteni.
3. Fórum privát üzenet: Ha nincsen TeamSpeak alkalmazása a segítség kérőnek akkor, nyugodtan írhat nekem privát üzenetet.

offwhitelogo-no-bek.png
Kit ismerek a csapatból?

Sajnos nem ismerek senkit a globális moderátor csapatból.

offwhitelogo-no-bek.png
Magamról:

A nevem P. Bálint Patrik. Jelenleg 17 éves vagyok.Tanulmányaimat gimnáziumban végzem. SeeMTA V3-on kezdtem az RP-t és jelenleg is csak ezen a szerveren RP-zek. Kedvenc időtöltésem a foci és lógás a haverjaimmal, illetve ha kedvem/időm van akkor szerveren is erőszeretettel töltöm szabadidőmet. Az évek alatt már csak ez az egyetlen játék amivel játszok, ezen belül pedig már csak a SeeMTA v3 szerverén. 1 testvérem van és egy kutyám. Glutén érzékeny vagyok, így nem fogyasztok búza lisztből készült ételeket. Állatbarátnak tartom magam mivel nagyon szeretem az állatokat. Megbízható,barátkozó típusú ember vagyok. A nevemből adódóan felmerülthet a kérdés, nem, nem vagyok hypebeast csak tetszett a név csengése és a márka logója.Remélem összejön ez a szerepkör, mert már nagyon régi vágyam a globális moderátorkodás ezen a szerveren.

Előre is köszönöm szépen a lapom alá írott véleményeket/kritikákat!

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.