Otto Firmenbauer jelentkezése az S.G.H csapatába

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kristof5176

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
356
451
V4 karakter
anton⚜️bjork
LV karakter
antoni⚜️bork
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Kristóf, 15 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 61012 perccel. >>
Mi az SGH feladata?
<< Kezdő játékosok útbaigazítása, és az adminok munkájának megkönnyebbítése, a felesleges kérdések elkerülése végett. Esetenként a főadminok értesítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Elsősorban, megismertem már több SGH tagot, valamint admint és nagyon ösztönzőnek találtam a munkájukat, ezáltal én is megpróbálkozok vele, ugyanakkor szívesen töltenék be a jövőben adminisztrátori rangot is. Továbbá egy értelmes, összetartó közösségbe szeretnék csatlakozni. Végsősorban, szerintem eléggé ismerem a szabályzatot és annak alkalmazását és szeretném ezt a tudást kamatoztatni veletek. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy érzem, hogy betudnám tölteni a pozíciót és már rendelkezek elég referenciával, mivel V3 Las Venturas-on ékesítettem régebben az adminsegéd csapatot és ritkán, de többször is voltam IDG. Valamint kedves, de kissé makacs személyiségemmel könyebbé tudnám tenni a problémák megoldását. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A mostani kialakult helyzet miatt, napi 6-7 órát szoktam eltölteni a szerveren, viszont iskolaidőben hétköznaponta 4 óra és hétvégenként pedig 6-7 órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam.
0ymHrqj.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam.
0ymHrqj.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< 1) Pozitív személyiség
2) Türelmes, nem haragtartó alkat
3) Szorgalmas, nem hanyagolom el semmikép a feladataimat

1) Néha túl beszédes
2) Néha sokáig tolok egy poént
3) Ritkán elfelejtek dolgokat (Ezért sokmindent felírok)
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen, azonkívűl, hogy precízen elvégezném az SGH feladataimat, az adminsegédkedésre úgy is gondolok, mint egy felkészítés. Felismered a határaidat, és sok embernél ilyenkor derül ki, hogy alkalmas lenne-e adminisztrátornak. Ambíciózus személyiség vagyok, ezáltal szeretem a kihívásokat és az új lehetőségek felfedezését és ez egy kíváló példa lenne erre. Nagyon szeretnék már tényleges szituációkat bírálni, valamint a panaszkönyveket is szívesen bújom, információszerzés gyanánt. Remélem a közeljövőben pozitív útra téríthetek pár embert a szerveren és nem utolsó sorban segíthetek, akár társaimnak. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Ez az a szerver, ahol A-tól Z-ig bárkit alakíthatsz, kiélheted minden kreativításodat. Itt karaktereket lehet felépíteni. Egy RolePlay (Szerepjáték) szerveren tartózkodol. Legfőbb tudnivaló, hogy élvezd az ittléted, és bizonyosodj meg róla, hogy komolyan szeretnéd folytatni, beleéléssel a szervert, ez lesz a kulcs mindenhez. Alapvetően két egyszerű, de annál színesebb parancsot kell, hogy tudj. Ez nem más, mint a /me és /do, ezen a két parancson épül fel az egész szerver. Mindenképp fontos, hogy olvasd el fórumon (Itt tudsz jelentkezni frakciókba*, valamint panaszkönyvet itt találod és megannyi más hasznos információt) a szabályzatot, amit a www.see-game.com-on, vagy a forum.see-game.com-on találsz meg. Ez egy nagyon összetett szabályzat, ami egyesével lebontva elmagyaráz mindent amit tudnod kell. A legfontosabb, amire figyelj oda a szabályzat olvasása közben, hogy értelmezd, hogyan nyílvánul meg a szerveren az IC (Karakteren belüli események) és OOC (Karakteren kívüli események, mint te jómagad, aki a képernyő előtt ül) közötti párhuzam. Ugyanúgy az F1-es gombbal előhozhatsz egy olyan infórmációsarkot játékon belül, amiben tömérdek infó rejlik, amiket hasznosítani tudsz. Amennyiben továbbá is kérdésed van, keress fel bármikor, mi mindig a segítségedre vagyunk! És képzeld, nem vagy egyedül! Magabiztosan állj az egészhez, és sikerülni fog minden, legyen szó IG (Játékbéli) ismerősöktől, kezdve járművekig, különféle frakciókról (A szerveren így hívják a külön közösséggel és szabályzattal lévő munkákat) és egyéb sikerekről! Sok szerencsét a felfedezésben! >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Közölném vele, ha ez szerveroldali hiba ürügye miatt, vagyis bugg miatt történt, akkor előlre felkészülve !bizonyítékkal!, ezt jelezze egy adminnak, mivel nekem nincs jogom megfixelni a járművét. Azonban hozzátenném, hogy bármikor, amikor ráír egy admin(segéd)-ra/e, abban az esetben ezt az igényét fejezze ki jobban, jelölje meg a probléma forrását és 1 'pm'-ben intézze el, kivétel, ha ténylegesen többet igényel az ügy. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< [Segítség] AdminSegéd Otto Firmenbauer: Szia! Sajnos, nincs jogom felszedni és amennyiben a meghalás szabálysértés nélkül történt, addig ezzel nem tudunk mit kezdeni. Viszont! Ha bármiféle szabálysértés által haltál meg, lehet az akár DB (Halálra ütöttek, járművel), vagy DM (Ok nélküli ölés), akkor előlre felkészülve !bizonyítékkal! jelezd ezt a szabálytalanságot egy adminnak. Online adminokat a /admins paranccsal van lehetőséged megnézni. >>

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.