Elutasítva Otsuka Isoshi------>Marvin

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

szabbb

Barangoló
2019. 09. 26.
89
648
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Otsuka Isoshi >

UID-d:
< >/qJ9J5m2B9RILFrM613ThnlxY2M= >

Bann pontos időpontja:
< örök >

Bann pontos indoka:
<"Admin hülyének nézése+ Admin szavának kiforgatása #Marvin ">

AKi bannolt:
< Marvin >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Azért szeretnék UnBant kapni,mert egyáltalán nem akartam kifordítani az admin szavait.Úgy látszik csak félre értettem azt amit mondott és nem akartam hüyének nézni. >

Megjegyzés:
< Elszeretném mondani a szituációt.Az történt,hogy elmentünk haverral aranybankot rabolni és ketten voltunk és jött Hells-es srác aki belopta 2v1-be a psz-t amire azt mondta,hogy nem látta mind a kettőnket ezért kezdett el lőni.Ezután jött a ts szituáció amiben elkezdtünk először beszélni Croxo-val és Smexy-vel azzal kapcsolatban,hogy van-e bizonyítékunk erre.Nem volt,mert nem printeltük le.Haverom azt mondta,hogy majd persze folyamatosan printelni fog és majd úgy fog lőni.Ezért őt kibannolták 2 órára.Aztán ráirtam a Hells-es srácra.Behúzott ts ügyfélbe és ott volt Marvin is.Mikor már megbeszéltünk mindent akkor utána megszólalt Marvin aki azt mondta(nem szó szerint fogom irni mert akkor talán még fórumról is kibannolnának),hogy amikor Bencével volt ügye a haveromnak akkor ugye a haverom pk-ra tette állitólag Bencét de ez most lényegtelen.Hanem az a lényeg,hogy azt mondta,hogy mind tudják,hogy Akifumi C Akiyoshi azaz a haverom egy deviáns hülye gyerek.Azután kiléptem és beirtam messenger csoportba,hogy ezt mondták rá.Ezen ő kiakadt és ráirt az adminra.https://imgur.com/a/CJpxJ8g.Ezután már vissza is húztak,hogy miért forgatom ki a szavait amikor nem kiforgatni akartam hanem csak azt akartam ,hogy tudjon róla mit mondta róla.Ott volt a baj,hogy rá irt az adminra.Amire nem gondoltam.És ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem kiforgatni akartam a szavait hanem csak elmondani a srácnak ,hogy ezt mondták.Ennyi lenne a megjegyzésem.

• Tetszik
Reactions: bakk és dzsoi

Marvin

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
230
196
21
Eger
V4 karakter
Roberto Pellegrini
LV karakter
Marvin Pellegrini
V2 karakter
Robert Pellegrini
Halihó ez kicsit máshogy volt ts-en mivel mikor behúztunk te szó szerint azt mondtad neki hogy én azt állítom hogy egy deviáns hülye gyerek közben az igazság pedig az volt hogy "úgy viselkedik mint egy deviáns hülye gyerek illetve Bencé-ék hasonló véleménnyel voltak rá" szóval emiatt forgattad ki a szavam illetve volt egy elég lekezelő stílusod felénk ts-en. Amit Zaba/Unu is alátámaszt, mivel 4-en voltunk a szobában! A Krisztyon-t pedig nem épp emiatt lett kivágva amit te mondasz itt is úgy látom nem épp az igazat szereted mondani, Croxo és Smexy állítása szerint elég durván flegmázott és lekezelő stílusa volt Krisztyon-nak. Nincs UB gondolkodj el egy kicsit.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.