Oswald Helmfried -> Zilton Cannon[Dave]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dobii

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
192
293
22
fehérvárcity
V4 karakter
Oswald Helmfried
LV karakter
Frank Roberts
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Oswald Helmfried

Panaszra tett személy InGame neve:
Zilton Cannon

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RP húzás, /do semmibevétele

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Miután lelőttem Ziltont el akartam venni TEC-9 fegyverét, mivel az AK-mból kifogyott a lőszer és egyedül az ő fegyverével tudtam volna megvédeni magamat, de ő egy 10-20másodperces RP-t 2perc alatt nem volt hajlandó leírni, miután fedezékbe kényszerültem elkezdett kúszni másik irányba, mintha meg se történt volna a rablás.

(jelzem innen még szintén ki tudtam volna menni érte, és a cuccokat elvenni, ezért nem is értem miért van szükség rablásnál másik fél /do válaszára várni, mivel csak időhúzás és egy motozás után ígyis úgyis megtalálom a dolgait, csak /me-vel használva)
Sajnálatos módon így nagy mértékben meglett másítva az RP szituáció, hiszen az AK-ból teljesen kifogyott a lőszerem a videó végére, egyetlen esélyem az lett volna ha a TEC-9-el meg tudom védeni magam. :(

Utoljára szerkesztve:

sian

Újonc
2019. 01. 10.
74
646
Érd
V4 karakter
dameon cannon
Szia, éppen lőtték a srácot, és irtam volna, de láttam hogy lelövik. Gondoltam megvárom mi történik ezért nem igazán válaszoltam rá.
Igaz, hogy válaszolhattam volna, de konkrétan pár másodperccel az rp után lőtték, és utána más vette el az értekeimet. Időm se volt leirni mire a srácot nem lőtték volna. És, ez nem igaz, hogy 2 perc telt el, konkrétan másodpercekkel utána lőtték már. De, ha nagyon szeretné az úriember, akkor vállalom hogy nem válaszoltam az rp-re, és ez miatt halt meg. Másrészt, nem is ő lőtt le, hanem egy teljesen másik srác lőtt animba, egy sniperrel valahonnan hegytetőről, aki szintén megölte Oswaldot.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Toxikológia

dobii

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
192
293
22
fehérvárcity
V4 karakter
Oswald Helmfried
LV karakter
Frank Roberts
Halaó.
Szerveren összefutottunk, OOC chaten normális keretek között megbeszéltük, átrágtuk az ügyet.
Ha Dave neked nincs több hozzáfűznivalód akkor részemről itt ennyi lenne a PK, köszöntem szépen, mindenkinek további kellemes nappalt/estét/reggelt/karácsonyt aki amit akar.
peace. ❤️

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.