I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Oszadszky Bence ~
[#2] Korod:
~ 18 éves vagyok. ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Magával a játékkal körülbelül 2 és fél éve játszom, kisebb-nagyobb kihagyásokkal és szerverváltásokkal. Jelenlegi perceim száma 13699. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Jailezve voltam, leginkább frakció váltás miatt és 1-2 baki miatt. https://imgur.com/DjJpxCq ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ A való életben is a rendvédelem felé orientálódok, emiatt esett a választásom a Nemzeti Adó- és Vámhivatal-ra. Szimpatikus maga a környezet és az ezzel járó követelmények, terhelések. Érzek magamban kellő potenciált ahhoz, hogy megfelő tagja legyek a csapatnak. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mindig is előtérbe helyeztem azt, hogy egy olyan lapot írjak, amivel meggyőzöm az embereket, hogy engem válasszanak vagy legalább egy esélyt adjanak nekem. Kellő késztetést érzek magamban, hogy jelentkezzek és elég elszántnak, hogy meg is valósítsam. Szeretem a kihívásokat, szeretek új embereket megismerni, könnyen beilleszkedem és a legfontosabb, hogy a rám bízott feladatokat, igyekszem a legjobban és a leggyorsabban teljesíteni! ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Sziasztok! Oszadszky Bence vagyok 18 éves középiskolás tanuló, aki az utolsó évét koptatja az iskolapadban. Szabadidőmben a családdal vagyok legfőképpen a barátnőmmel, ha pedig nem vele vagyok és van egy pár órám játszani, akkor a számítógép előtt élem a mindennapjaimat. Szeretek sportolni, mozogni a szabadban lenni, de azért ha egy jó kis buliról van szó, azért ott is megjelenek. Hobbijaim közé tartozik a Darts, nagyon szeretek dartsozni, nem mindenki nevezi ezt sportnak, de én nagyon szeretem. Hogy bővítsem az ismereteiteket rólam, azt is tudni kell, hogy igyekszek poénkodósra venni a figurát ha a helyzet megengedi, mivel nem szeretek csendben és fegyelmezetten ülni. Én ilyen vagyok, de mindig a legtöbbet hozom ki magamból, akármi is van. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Ossie T Husseyin ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1976. 10. 28. ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A Nemzeti Adó- és Vámhivatala szerepköre megoszló, több mindenre kell, hogy összpontosítsanak. Elsősorban, hogy a pénzforgalom és az ezekkel egyensúlyban lévő dolgok, rendben működjenek. Másrészt a bármilyen pénzügyi bűncselekmény elkövetésével kapcsolatos bonyodalmak levezetése és nyomozása. Jelenleg határrendészként is szolgálnak, figyelik a határ menti bűncselekményeket, illetve illegális módon áthajtó járműveket. Végeznek igazoltatásokat és büntetőeljárást is indítanak, ha a célszemély, súlyos dolgokat követett el. Minden cselekedete Jogi következménnyel jár/járhat. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítanám az előttem haladó gépjárművet, hogy húzódjon le az útról, illetve állítsa le a motort. Miután ez megtörtént közelebb menve a megállított személyhez, felszólítanám, hogy szálljon ki a gépjárműből, majd adja ide az iratait. Az iratait átellenőrizve, mindent rendben találva, elmondanám miért állítottam meg és mi lenne ennek a követkzeménye. Ha csak egy szimpla közúti ellenőrzés volt, akkor megköszönöm a részvételt és szép napot kívánva útjára engedném. Viszont, ha a megállított személy közúti szabályt sértett, akkor a BTK-nak megfelelően szankcionálnám, illetve pénzbírsággal sújtanám. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nem rendelkezem ismeretséggel az állomány tagjaival. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Tele vagyok kihívásokkal, tele vagyok ambícióval és erővel. Így 43 évesen is eltudom mondani maguknak, hogy elég jó kondícióval rendelkezem, ahhoz, hogy még a legfontosabb célszemélyt is lefussam. Szeretnék beilleszkedni egy új közegbe, szeretném végre megtalálni a hívatásomat. Barátkozó típus vagyok, úgy gondolom, hogy a beilleszkedéssel sem lenne bajom. Képes vagyok minden munkát elvégezni. Terhelhető vagyok, magabiztos és megbízható. Kevés ilyen emberrel lehet találkozni a mai világban. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A Nemzeti adó- és vámhivatal hatáskörébe tartozik minden pénzügyi bűncselekmény felkutatása és kivizsgálása. A Nemzeti adó- és vámhivatal állapítja meg a magánszemélyek és cégek működésének pénzügyi alapjait. Minden olyan határátkelőt, akit gyanúsnak vagy illegálisnak tartanak, kötelesen igazoltatni és a törvény nevében eljárni. San Fiero egész területén a rend fenntartása, illetve szabályozása. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Kényszerítő eszköz használata magáncélra szigorúan tilos. Kizárólag vészhelyzetben alkalmazható, illetve ha feletesse parancsba adja. Minden olyan helyzetben használható, ha azt a testi épség megóvása érdekében teszi. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ https://imgur.com/cSlJH52 ~